Як агенти розбиваються об скелю героїв

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Інформаційне агентство «Рейтер» повідомляє, що генсек ООН Пан Гі Мун у вівторок зробив заяву наступного характеру: «Міжнародний спецпосланець ООН Лахдар Брахімі 31 травня піде у відставку, покладаючи відповідальність за провал його посередницької місії заради досягнення миру на міжнародну бездіяльність відносно питання знаходження виходу з конфлікту».

Коментар:

До сьогоднішніх днів благородна революція у Шамі продовжує виявляти зраду зрадників, яка розбивається об стійкість щирих синів Шаму. Тих зрадників, на яких невірні колонізатори покладали свої надії отримати контроль над регіоном, або принаймні спрямовувати цю революцію в інтересах Заходу.

Слідуючи прикладом ветерана у політиці Кофі Аннана, який проголосив про свою відставку через шість місяців після призначення на посаду спецпосланця, завданням якого було приборкання революції, у відставку йде і Лахдар Брахімі. Йде після того, як зазнали провалу усі його посередницькі місії у спрямуванні ходу революції на користь Заходу. Останніми його стараннями було проведення безуспішної конференції «Женева-2, щоб консолідувати західних агентів з числа парламентарів, яких Захід бажав бачити представниками від революційних сил у Шамі, але у результаті невірні колонізатори з луском провалилися.

Благословенна революція у Шамі зберігається Всевишнім Аллахом і жоден не здатний провалити її, допоки там знаходяться щирі люди, які змушують Башара, його війська і союзників скуштувати гіркоту поразки.

Всевишній Аллах говорить у Корані:

وَدُّوا لَوْ تَكْفُرُونَ كَمَا كَفَرُوا فَتَكُونُونَ سَوَاءً ۖ

«Вони хочуть, щоб ви стали невіруючими подібно до них, і щоб ви опинилися рівними» (4:89).

Зі свого боку ми застерігаємо революціонерів у Шамі від того, щоб схилитися на бік тих, хто вершить беззаконня і творить на Землі нечестя.

Такий як Лахдар Брахімі, не заслуговує на довіру, адже він доклав чимало зусиль для реалізації західних проектів, спрямованих на провал революції, щоб замість обіцяної Ісламської держави ми набули так звану громадянську, світську, але ж не для цього ведуть бої муджахіди у Шамі. Шам повинний знати, як про нього зі страхом говорять західні політики, «оплотом Ісламської держави, центром Халіфату від Індонезії до Марокко», звідки почнеться рух приєднання до нього інших мусульманських країн. І тоді стараннями щирих мусульман, що мешкають поки на розрізнених територіях, подібного роду країни падуть як доміно.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
СейфульХак – Абу Фірас
18 Раджаба 1435 р.х.
17.05.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_36059

Головне меню