Країни мусульман будуть належати тільки їх жителям – щирим мусульманам

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Голова політбюро Хізбалли у Лівані Ібрагім Амін аль-Сайєд заявив про те, що дякуючи Башару Асаду, сирійській армії і рухові ісламського опору (Хізбалла) ми побачимо, як регіон Близького Сходу стане прийомною дитиною Ірану, Сирія стане його серцем, а Ліван – оголеним мечем.

Раніше старший військовий радник республіки Іран, генерал-майор Яхья Рахім Сафаві зробив заяву:« Наша передня лінія оборони пролягає у справжній час не у Шаламчеху (на півдні Ірану), а у Південному Лівані коло кордону з «Ізраїлем», оскільки наша стратегічна глибина тепер простирається до середземноморського узбережжя на північ від «Ізраїлю»».

Коментар:

По-перше: Ми б тільки бажали, щоб генерал-майор Сафаві разом з іранським керівництвом діяли і вели підготовчі процедури по завданню удару по сіоністському утворенню, щоб повернути Палестину її мешканцям – мусульманам, замість усіх цих заяв і театральних постановок, які спрямовані на урегулювання палестинського питання у такому варіанті, коли більша частина території Палестини відійде євреям, а крихти – залишаться мешканцям Палестини, згідно з американським сценарієм.

По-друге: Якщо б Іран дійсно докладав зусилля, щоб звільнити Палестину, і з самого початку звертався б до Ісламу, тоді ми були б першими, хто надав би йому підтримку, однак на превеликий жаль, правителі Ірану приймають рішення згідно з американським порядком денним, який спрямований на розділення мусульманських країн, поглиблення розрізненості між населенням цих країн, щоб запобігти появі глобальної ісламської держави Праведного Халіфату, яка відновить відібрані права і визволить окуповані території. Іраном рухає Америка, щоб остаточно продати Палестину євреям під видом Ісламу. Іранові ж «головний диявол» Америка обіцяла можливість володіти великим впливом у регіоні, але ж той, хто пішов на поводу обіцянок Америки – впав у оману.

По-третє: стосовно заяви Ібрагіма Аміна аль-Сайєда про те, що Іран стане замість батька і матері для регіону, Сирія – серцем, а Ліван оголеним мечем, ми з усією щирістю скажемо наступне: «Ми станемо першими, хто буде вболівати і підтримувати дану пропозицію, якщо Іран почне правити на основі Ісламу або дійсно прагнутиме до утворення Ісламської держави. В іншому ж випадку, коли Іран збирається були провідником американської політики у регіоні, то нам залишається тільки викривати їх плани перед мусульманами, якщо навіть правителі Ірану будуть прикриватися релігією».

По-четверте: що ж стосується бажання бачити Сирію серцем регіону, а Ліван – оголеним мечем, то подібний опис вписується у прагнення Америки сконцентрувати свій вплив і використати такий сценарій, щоб заново повернути своє панування у регіоні і остаточно продати євреям Палестину, причому усе буде виконано руками мусульман. Тут ми хочемо сказали аль-Сайєду, що регіон буде належати тільки його мешканцям – щирим мусульманам, які відновлять свою державність, вона ж об’єднає їх і поверне минулу велич і славу, відновить права і поверне надбання мусульман, відібране руками невірного колонізатора і його агентів. На усе це здатний тільки Праведний Халіфат, оснований на методі пророкування, з дозволу Аллаха.

І лише тоді землі Шаму разом з їх населенням – щирими мусульманами, позбавляться від кордонів, що розділяють їх, позбавляться від розкольницьких партій і дрібних держав, які нацьковують одних мусульман на інших під приводами мазхабства, різних напрямів і родових приналежностей. Ось тоді Сирія, Ліван, Йорданія і Єгипет стануть головними фігурами у бою проти сіоністів заради повернення Палестини мусульманам. І лише тоді зможуть зрадіти мусульмани перемозі від Аллаха, який допомагає, кому побажає, адже Він – Могутній і Мудрий. І це не складе для Аллаха особливої праці.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
д-р Мухаммад Джабір, голова центрального відділу зі зв’язків Хізб ут-Тахрір у Лівані
17 Раджаба 1435 р.х. 16.05.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_36029

Головне меню