США зміцнює свої позиції у Єгипті за допомогою Сісі

Новини та коментарі
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Новина:

8 травня 2014 року посол Стівен Бікрофт був обраний для заповнення вакантної на протязі дев’яти місяців посади посла США у Єгипті, як повідомляє AP News. Кількома днями раніше, а саме 5 травня 2014 року, Сісі заявив, що Брати-мусульмани перестануть існувати, якщо він переможе на виборах, повідомляє BBC News.

Коментар:

Єгипет має тривалі і порочні відносини з США на протязі більше 65 років за допомогою військової допомоги у вигляді сотень мільйонів доларів щорічно. Заява Сісі у відношенні Братів-мусульман і призначення посла Америки у Єгипті після дев’ятимісячної вакатності цієї посади відбувається у момент призначених на цей місяць виборів. Це показує абсолютну прибічність Сісі у якості слуги Америці і продовження політики попереднього режиму Хосні Мубарака. Призначення посла США є додатковою підтримкою, наданою Америкою, на додаток до 10 літаків Апаче і 650 мільйонів доларів у підтримку єгипетської армії у квітні 2014.

Це означає, що план про усунення ідеї Ісламу і нав’язування ненависті до нього залишається метою цього режиму. Він прагне усіма силами здійснити це за допомогою свого хазяїна, США. Це є головною метою взаємовідносин з Єгиптом, оскільки це важливо для Америки, щоб продовжити свою політику на Близькому Сході.

За допомогою правління законами людей або демократією, єгиптяни зробили свій вибір під час виборчої кампанії 2012 року, але цей вибір не був істинно застосовний у Єгипті. Демократія застосовна лише заради допомоги союзникам США, а також зміцнення їх влади на Близькому Сході. Подібне відбувалося в Афганістані, Іраку і Пакистані, де правителі, які не слугують для здійснення цілей та інтересів США, будуть усуватися.

8 травня 2014 року Барак Обама був удостоєний нагороди Шоа Гала в області прав людини, а також отримав Нобелівську премію у 2009 році, але потерпів поразку у захисті права більшості єгиптян, які обрали президента у 2012 році. Він не був здатний озвучити право народу Єгипту для захисту самих себе в суді. Сотні мусульман було вбито в Єгипті після військового перевороту, здійсненого під керівництвом Сісі, і США зберігало мовчанку відносно цієї дії. У той же самий час він продовжує надавати допомогу і військове сприяння режимові. Знов відправивши свого посла, США стверджує, що нинішній режим у Єгипті вчинив правильно. Це явно виявляє лицемірство Америки і діяльність її маріонетки Сісі. Ми як мусульмани знаємо, що б вони не робили, Аллах ﷻ викриє це.

((وَمَڪَرُواْ وَمَڪَرَ ٱللَّهُ‌ۖ وَٱللَّهُ خَيۡرُ ٱلۡمَـٰكِرِين))

«Вони (невіруючі) хитрували і Аллах хитрував, але ж Аллах – Найкращий з хитрунів». [Аль-Імран: 54]

Невже ви досі вірите цьому вигаданому людиною законові демократії і берете кяфірів у якості другів і захисників мусульман? Аллах ﷻ нагадує нам не приймати кефірів у якості друзів і захисників.

((يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ))

«О ті, які увірували! Не вважайте іудеїв і християн своїми помічниками і друзями, оскільки вони допомагають одне одному. Якщо ж хтось із вас вважає їх своїми помічниками і друзями, то він сам є одним із них. Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей». [Аль-Маїда: 51]

Халіф є захистником мусульман. Слідуйте керівництву Аллаха ﷻ і шляхові Його Посланця ﷺ, тоді перемога буде за нами.

((وَمَن يَتَوَلَّ ٱللَّهَ وَرَسُولَهُ ۥ وَٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ فَإِنَّ حِزۡبَ ٱللَّهِ هُمُ ٱلۡغَـٰلِبُونَ))

«Якщо вони вважають Аллаха, Його Посланця і віруючих своїми покровителями і помічниками, то ж поборники Аллаха неодмінно виявляться переможцями». [Аль-Маїда: 56]


Написано для Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абу Ахмадом

14 Раджаб 1435
 2014/05/13

Головне меню