Велич належить Аллаху

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Британська расистська газета «Daily Mail» на своєму сайті розташувала низку публікацій, які підбурюють людей проти м’яса зарізаної тварини за мусульманськими нормами. Газета стверджує що найпопулярніші ресторани, м’ясні магазини годують людей і продають їм м'ясо халяль. Однак дані заклади, пропонуючи свою продукцію не повідомляють покупцям про походження товару, що у свою чергу змушує немусульман вживати у їжу м'ясо заколоте антигуманним чином, згідно із нормами Ісламу і подібне відбувається в країні, де переважна більшість населення є християнами.

Коментар:

Британські ЗМІ не впускають можливості черговий раз очорнити мусульман, щоб відвести увагу британців від зовнішньої політики країни, зокрема як вона себе поводить у відношенні мусульманських країн.

Не проходить і дня щоб проти мусульман не було оприлюднено статтю, не був би хтось із мусульман заарештований британським урядом і це усе активно висвітлюється ЗМІ. На протязі діб британська громадськість підігрівається проти мусульман, що змушує мусульман, виправдовуючи себе, захищати свою Умму. Вони ж відволікають свій народ від того, щоб поведінка політиків простежувалася і народ від них вимагав звіту у частині зовнішньої політики держави, та й у внутрішній у тому числі.
Субханаллах! Навіть у відношенні нашої їжі вороги виказують своє роздратування. Істину повідомляє нам Всевишній Аллах коли говорить:

وَلَنْ تَرْضَىٰ عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَىٰ حَتَّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ ۗ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَىٰ ۗ وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ ۙ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ

«Іудеї і християни не будуть вдоволені тобою, поки ти не станеш дотримуватися їх релігії. Скажи: «Шлях Аллаха — це прямий шлях». Якщо ж ти станеш потурати їх бажанням після того, як до тебе явилося знання, то Аллах не буде тобі ані Покровителем, ані Помічником» (2:120).

Хто насправді бажає величі, той веде відповідну діяльність на цьому шляху і слідує вірному керівництву від нашого благородного Пророка ﷺ, працює над встановленням великого фарду, за допомогою чого Аллах позбавить мусульман від приниженого становища і дасть їм можливість утвердитися на землі, буде вдоволений ними. Землю осяє світло Ісламу і людство позбавиться від темряви.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ ﴿٧﴾ وَالَّذِينَ كَفَرُوا فَتَعْسًا لَهُمْ وَأَضَلَّ أَعْمَالَهُمْ

«О ті, які увірували! Якщо ви допоможете Аллаху, то й Він допоможе вам і зміцнить ваші стопи. Загибель тим, які не увірували! Він зробить марними їх діяння» (47:7,8).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдуррахман аль-Айубій
16 Раджаб 1435 р.х.
15.05.2014р.

Головне меню