Саудівський режим, як і іранський режим – ніщо інше як інструмент в руках західних панів

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

«Його королівська величність, принц Сауд аль-Фейсал, МЗС Саудівської Аравії заявив у вівторок, що Ер-Ріяд запросив міністра закордонних справ Ірану Мохаммада Джавада Заріфа відвідати королівство. І також сказав на прес-конференції після дню відкриття першої сесії Форуму з економіки і арабської співпраці з країнами Центральної Азії і Азербайджанської республіки, яка проводиться в Ер-Ріяді, що королівство готове до прийняття його у будь-який зручний для нього час, як і готове вести переговори та обговорення з Іраном», - передає саудівська газета «Оказ» від 13/05/2014.

Коментар:

Ми у землях двох святинь задаємося питанням:

- Хіба Іран не є опудалом, яким саудівський режим постійно залякує нас про його небезпеку і витрачає мільярди на озброєння заради протистояння йому? Хіба режим у нашій країні не попереджає нас вдень і вночі про небезпеку Ірану у відношенні до нашої доктрини і подає себе у ролі захисника цієї доктрини від подібної небезпеки? Хіба не створюються ЗМІ і не призначаються шейхи та кореспонденти, щоб попередити про небезпеку Ірану і його послідовників? Хіба це не Іран є офіційним спонсором сирійського режиму, який – за брехливим і порочним ствердженням нашого режиму – виступає проти нього у захисті мусульман Шаму? Чи змінив Іран свою доктрину, політику, напрям і дії…або це політичні ролі, у які вбираються ці маріонеткові режими у відповідності з вимогами своїх хазяїв у західних країнах, щоб присвятити їм свій вплив і збільшити розбрат синів Ісламської Умми і розбрат їх країн?..

- Чому подібні заяви збігаються одночасно з візитом міністра оборони США до нашої країни? І чому ці заяви видаються усього через декілька днів після міжнародної змови (від якої Саудівська Аравія недалека) під іранською егідою обложеного Хомсу, а його народ залишився без моджахедів і знов подарований сирійському режимові у якості нагороди за вбивство мусульман, і його підтримці в опорі муджахедам? Чи це нагорода за його зусилля по іранському режиму у змові проти нашого народу в Шамі?! Чому простежується вплив таких візитів і заяв на багато внутрішніх змін на керівництво столиці і міністерство оборони?..

- Чи можуть усі ці події, які відбуваються одночасно, бути простим збігом? Або це регіональні ролі і нові внутрішні обов’язки, продиктовані із Заходу для саудівського режиму, які Саудівська Аравія виконує з повним послуханням і дотриманням?..

Своєю брехнею і обманом цей режим перейшов усі кордони. У своїх словах він зображає себе зберігачем безпеки мусульман, і в той самий час встромлює ножа їм у спину і живіт своїми діями. Своїми словами режим зображає з себе непричетність до ворогів Аллаха і Його Посланця, а своїми вчинками виказує до них дружелюбність і навіть посвящає усю свою політику і економіку у служіння їм, здійсненні їх планів і порятунку їх від криз… І після усієї цієї брехні і обману в політиці, економіці, правлінні тощо, цей режим переходить усі кордони і намагається відхилити людей від їх доктрини, адже той, хто іще учора був ворогом доктрини, сьогодні став близьким другом! А той, непричетність до якого іще вчора була обов’язковою, сьогодні ж дружелюбність до нього стала необхідністю! А той, надання допомоги якому іще вчора було обов’язковим, сьогодні став терористом, з яким необхідно боротися!..

Цей режим, не дивлячись на його старість і наближення до кінця, усе іще продовжує нехтувати нами і обдурювати.. і це не дивно, оскільки він не з нас а ми не від нього! І чим більш посилюється його наполегливість в обмані і висміюванні нас, тим наполегливіше ми прагнемо викоренити його і позбавитися від нього, і прагнемо до встановлення Праведного Халіфату, який не залишить від цього режиму і пилу…


Спеціально для радіо ЦМО Хізб ут-Тахрір                            
Мухаммад ібн Ібрахім – країна двох святинь
18 Раджабу 1435 х.    
17/05/2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_36058

Головне меню