Після сирійського режиму прийде черга Іраку, Ірану, Єгипту і Саудівської Аравії, поклін, після смирення перед Америкою

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Іран: з Єгиптом близькі позиціями у відношенні до Сирії і сподіваються на зустріч на високому рівні в Ер-Ріяді:

Дубай, Об’єднані Арабські Емірати, повідомляє (CNN): Міністр закордонних справ Ірану Амір Хусейн Абдуллахіан, який представляв президента Ірану у церемонії інавгурації нового президента Єгипту Абдель Фаттаха ас-Сісі, підтвердив що безпека Єгипту та Ірану єдина, і що існує збігання поглядів за Сирією. Він також висловив надію, що більше не повторяться помилки, які сталися під час правління Мурсі. На прес-конференції, яку показали Єгипетські новини, він заявив, що Тегеран готовий допомогти коханому Єгипту в областях економічного розвитку і в усіх інших областях, і що його країна вважає, що сильний Єгипет – це сильний Іран, а безпека Єгипту це безпека Ірану. «Ми вважаємо результати президентських виборів безпекою та стабільністю в усьому Близькому Сході». Він пояснив, що під час його короткої зустрічі з президентом Абдель Фаттахом Сісі, він передав йому теплі вітання від президента Хасана Роухані, підкресливши повну готовність з боку Ірану тісно співпрацювати з урядом Єгипту і єгипетським народом. Він сказав, що у свою чергу він почув від президента Сісі добрі слова, підкресливши що Іран має впевненість, що майбутнє двосторонніх відносин між двома країнами є перспективним та яскравим, і «ми маємо великі надії побачити єгипетське національне примирення».

Коментар:

Коли Хомейні прийшов до влади у 1979 році, після того як Америка змогла загнуздати революцію іранського народу і зірвати її, змінивши її мету і виконавши щось із шаріату замість виконання шаріату повністю, Хізб ут-Тахрір одразу попередив, що Хомейні та його колеги оволоділи революцією для того, щоб відхилити її у бік американських інтересів. І у результаті дійшло до того, що Іран став поліцейським в області, захищаючим інтереси Америки щиро, й не було і не має в цьому рівних Іранові.

Однак спала маска з обличчя «Ісламської республіки» і ось тепер Іран реалізовує плани США вбиваючи, руйнуючи та тероризуючи і коїть він це безпрецедентно, у Сирії та в Іраку, а його суперечності з Саудівською Аравією та Єгиптом – це суперечності в агентстві та впливі, які швидко тануть і приймають своє істинне обличчя у їх боротьбі проти Ісламу і мусульман.

Також і Сісі, він відчиняє двері для іранського режиму, щоб посіяти хаос у регіоні, щоб бути головним захисником єврейської держави, і щоб будувати підступи проти мусульманського світу. І як сказав колишній віце-президент Ірану Мохаммад Алі Абтахі? «Сполучені Штати навіть не мріяли б про вторгнення в Ірак або Афганістан без іранської підтримки».

Політичне звернення Ірану, що (Єгипет брат і коханий) зраджує слабкість та страх перед народом країни, перед якими викрито наміри політиків Ірану, тим паче що революції Умми стають іще більше спекотними. Цей вогонь, який почав підсмажувати Іран і його партію в Лівані (Хізбалла), зігріває події в Іраку, підсмажуючи правителів регіону, даючи їм зрозуміти, що ви не вічні і нічим не захищені від гніву народу, який дізнався про вашу співпрацю з ворогами Ісламу – США, Англією та Францією.

А Захід загалом не сумнівається в тому, що Халіфат дуже близько і про це каже письменник Роберт Фіск: «Ісламський Халіфат Іраку та Сирії вже народився…».
Ми в Хізб ут-Тахрір повідомляємо всьому світу, що Халіфат, який охопить всю землю, утвориться, дасть Аллах, з перших своїх днів гігантом.
Великий Творець всесвіту сказав:

وَيَمْكُرُونَ وَيَمْكُرُ اللَّهُ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ

Вони хитрували і Аллах хитрував, але ж Аллах Найкращий з хитрунів. (08:30)


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ум Анас аль-Макдісійя
25 Шабан 1435 р.х.
23.06.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_37205

Головне меню