Махмуд Аббас – координація безпеки з ізраїльтянами в інтересах палестинського народу!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

На засіданні арабських міністрів закордонних справ країн-членів Організації Ісламська конференція у Джидді минулого тижня, Махмуд Аббас виступив із промовою, у якій він обговорював викрадення трьох поселенців. Окупаційні сили «Ізраїлю» кажуть, що викрадення сталося на Західному березі. Аббас сказав у своєму виступі, що «є ті, хто обвинувачує нас у координації в області безпеки, але це у наших інтересах. У наших інтересах, щоб між нами та «Ізраїлем» була координація в області безпеки, щоб захистити себе, щоб ми могли захисти наш народ, ми не хочемо повернутися до хаосу або знищення, як це сталося у другій інтифаді…. Ми не повернемося до третьої інтифади, яка зруйнує нас. І додав, що «влада «Ізраїлю» дозволяє собі багато. І причина у тому, що три юнака було викрадено в одному з населених пунктів, де ми не несемо відповідальність за безпеку, які є територією «С». Одна ми координуємо з ними для того, щоб знайти цих молодих людей, тому що вони у першу чергу люди, і ми хочемо захистити життя людей, хочемо знайти цих людей і повернути їх до родин. Однак прем’єр-міністр використовує цей випадок як шанс тиску на нас і руйнує все, сіє хаос, особливо в районі Хеврону, і в той самий час покладає на нас повну відповідальність за цей інцидент…Той, хто скоїв цей вчинок, хоче знищити нас, тому нам доведеться вчинити з ним по іншому, і наша позиція буде відмітною, не дивлячись на те, хто б не скоїв цей вчинок».

Коментар:

Слова Аббаса випромінюють зраду та підступність, і це багаторазове підтвердження того, що він і йому подібні ставленики євреїв для того, щоб вони були слугами та віслюками євреїв, дбали про їх комфорт і захищали їх. Його слова ясно вказують на те, що ця людина і її влада є безпекою євреїв і працюють лише в інтересах євреїв, зовсім не для інтересів народу Палестини. І його координування безпеки з євреями також заради слугування євреям, яке в одному з виступів він назвав священним. У результаті чого він і його влада стали руками, очами та ногами євреїв, якими він давить жителів Палестини. Він стрімко оберігає їх інтереси і дуже сердиться, коли робиться щось проти євреїв, і це практичне застосування того, про що раніше без сорому і совісті він заявив, що він працюватиме для того, щоб покласти кінець стражданням євреїв. Цей нікчемний мізерний, балакаючий від імені народу, так безсоромно і нахабно суперечить самому собі, він стверджує, що координація безпеки в інтересах палестинського народу, а потім говорить, що прем’єр-міністр євреїв тисне на нас, знищує все і сіє хаос. Де ж тут інтереси палестинського народу, євреї, знищуючи усе у Палестині, не дивлячись на безпрецедентну координацію в області безпеки з ними?! Руйнування будинків? Це в інтересах народу? Чи припинилися напади на мечеть аль-Акса? Можливо перестали копати під мечеттю? Або припинилися напади та вбивства дітей палестинців? Можливо євреї припинили приниження народу Палестини, або навіть тієї самої вашої влади? Хіба не Аббас говорив, що він живе під каблуком «ізраїльтян»? Чи зупинялися коли-небудь напади на жителів Палестини і Хеврону зокрема? Чи припинялося спалювання оливкових дерев? Чи припинялася коли-небудь конфіскація палестинських земель і будування поселень на них? Якщо відповідь на усі приведені вище питання це ні, тоді як цей нікчемний базіка від імені народу стверджує, що координація безпеки в інтересах палестинського народу і для його захисту?!

Цей нікчемний базіка від імені народу готовий покарати і катувати народ Палестини, щоб заспокоїти євреїв. Тому він погрожує та обіцяє тим, хто скоїв цей вчинок, що він буде говорити з ними по іншому. Краще б він і його служби безпеки приймали ту саму позицію, коли євреї викрадають палестинських дітей та катують їх. Потім цей нікчема з іще більшою безсоромністю і нахабністю зображує для тих, хто його слухає, що викрадені просто молоді невинні хлопчики, і що вони люди, які повинні повернутися до своїх батьків, у той час як їх фотографії, розповсюджені на сторінках соц.мереж показують, що вони одягнуті у військову форму і тримають зброю в руках.

Ця влада перетнула усі межі у своєму слугуванні євреям і у зраді своєму народу, ця влада у змові проти Ісламу і мусульман, як і усі інші системи у мусульманських країнах. Ця влада вдень і вночі невпинно працює для того, щоб улагодити питання про Палестину в інтересах євреїв, і тому ми прохаємо Всемогутнього Аллаха прискорити встановлення праведного Халіфату, який покінчить з цими системами та аналогічними режимами, і воістину, це легко для Всевишнього Аллаха.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Окай Пала представник Хізб ут-Тахрір, Голландія
27 Шабан 1435 р.х.
25.06.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_37261

Головне меню