Координація між Саудівською Аравією та Катаром у зраді революції Шаму на найвищому рівні

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Журнал аль-Ва’й у 329 номері, виданому у квітні 2014 року, оприлюднив наступну новину:

Катар відкинув звіти, які кажуть про існування конкуренції між ним та Саудівською Аравією по конфліктній ситуації у Сирії, заявивши, що дві країни мають найвищий рівень координації. Інформаційне агентство Катару (Qatar News Agency) повідомило, що міністр закордонних справ Халід аль-Аттія у своєму виступі на відкритому форумі в Брюсселі «спростував чутки» про існування суперечки між Ер-Ріядом та Дохою з питання Сирії. Агентство процитувало повідомлення аль-Атії: «З питання Сирії ми знаходимося на високому рівні координації з групою друзів, і зокрема – з Саудівською Аравією».

Коментар:

Міністр закордонних справ Катару сказав правду, спростувавши чутки про існування суперечки між Катаром і Саудівською Аравією з питання Сирії, оскільки насправді, між ними немає розбіжностей у зв’язку з цим питанням.

Також сказав правду про те, що з питання Сирії вони знаходяться на високому рівні координації з групою друзів, і зокрема – з Саудівською Аравією.

Однак він злісний брехун, оскільки він стверджує, що координація високого рівню в інтересах Сирії. Правителі Саудівської Аравії та Катару, агенти Заходу, вони є одним з інструментів Заходу, використовуваних для дискредитації Ісламу і мусульман, а отже вони – інструмент підконтрольний невірному Заходу, використовуваний для зриву революції Шаму. Оскільки сам Захід у якості хазяїв цих правителів не контролюють революцію Шаму, також не мають контролю та влади над мусульманами.

Воістину, те, що вони роблять, називається фальшю групи друзів Сирії, у тому числі Саудівська Аравія та Катар. Їх робота, начебто допомога революції та революціонерам у Сирії, але насправді це удар в спину революціонерам і робота проти благословенної революції, щоб покінчити з нею. Їх політична підтримка спрямована тільки на певні групи, а іншим групам вони не допомагають. Вони інформують та озброюють певні групи, вони постачають брудні політичні гроші цим групам, обділяючи усіх інших. Іншими словами, ці групи або сторони несуть і захищають іноземні інтереси, а саме західні. Вони чужі і далекі від цієї революції, їх не цікавлять цілі цієї революції і не прагнуть вони виконати закон Аллаха і побудувати ісламський Халіфат. Їх мета - залишити безбожний світським режим змінивши голову режиму, а потім встановити вплив Америки у Сирії замінивши агентів Америки.

Тому координація між Саудівською Аравією та Катаром у Сирійському питанні на найвищому рівні є зрадою і знищенням революції Шаму, і зовсім не в інтересах революції і не для її підтримки.

وَقَدْ مَكَرُوا مَكْرَهُمْ وَعِنْدَ اللَّهِ مَكْرُهُمْ وَإِنْ كَانَ مَكْرُهُمْ لِتَزُولَ مِنْهُ الْجِبَالُ (٤٦)فَلا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ مُخْلِفَ وَعْدِهِ رُسُلَهُ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ ذُو انْتِقَامٍ

Вони будували свої підступи, але їх підступи були в Аллаха. Але ж підступи ці могли зсунути гори (або не могли зсунути гори). Не думай, що Аллах порушує обіцянки, дані Своїм посланцям. Воістину, Аллах Могутній, Здатний на відплату.  (14:46-47)


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мохаммад Абдуль-Малік
28 Шабан 1435 р.х.
26.06.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_37294

Головне меню