Для Америки та Заходу важливі розділення і дроблення

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Ер-Ріяд – Alarabiya.net: король Абдуллах бін Абд аль-Азіз провів зустріч у місті Джидда у п’ятницю з міністром закордонних справ Америки Джоном Керрі… Це співпало з запевняннями Саудівської Аравії про важливість збереження правління в Іраку, його єдності й миру на його землі. Саудівська Аравія відмовилася від втручання у внутрішні справи Іраку, закликала усі сторони іракського народу до того, щоб вони прийняли реальну участь у визначенні майбутнього Іраку, рівності серед них у повноваженнях та обов’язках за проведення державних справ, політичних та конституційних реформ, які необхідні для досягнення цієї мети, пришвидшити формування національного уряду для того, щоб працювати на відновлення безпеки та стабільності, і щоб уникнути політики основаної на розпалюванні релігійної та сектантської ворожнечі, яка практикується в Іраку.

В аеропорту Керрі провів зустріч з головою національної сирійської опозиції Ахмадом Джарбою, по спливанню годин з моменту прохання Бараком Обамою від Конгресу виділити 500 млн. доларів сирійській опозиції.

Керрі заявив після зустрічі, що «можливо, що сирійська поміркована опозиція зіграє свою роль у протидії джихадістам, які захопили великі території в Іраку».

Керрі сказав у своєму виступі, як його цитує Agence France-Presse: «Сирійська поміркована опозиція може зіграти значущу роль у протидії Ісламській Державі Іраку та Шаму (ІДІШ) не лише у Сирії, але і в Іраку також».

Він сказав, що «Джарба представляє плем’я, яке розповсюджене в Іраку і він знає людей звідти, тому його точка зору, як і точка зору поміркованої опозиції стануть дуже важливими аспектами у просуванні вперед», додавши, що «ми знаходимося у кроці від того, щоб активізувати зусилля з опозицією».

Коментар:

На нас напала нова хвиля політичної брехні Заходу у кожній заяві і в усьому, що вони роблять у відношенні ісламської Умми і коли вони кажуть, що зацікавлені у цілісності землі Іраку, то це означає, що вони хочуть його розділити, навіть намагалися це зробити за підтримки та допомоги від деяких представників ісламського світу, на чолі з Саудівською Аравією та Іраном. І ось Керрі, військовий злочинець у Сирії, летить до Саудівської Аравії, щоб викликати їх вдоволення, але не вдоволення мусульман, більше того викликає гнів Аллаха на них і на кожного урядового агента в Саудівській Аравії, які стали лакеями у повному сенсі цього слова.

Але не обмежується Керрі отрутою для Аравійського півострову, а ще і зустрічає другого злочинця Джарбу, який продав революцію у Шамі і є агентом по  боротьбі з кожним і вбивству кожного, хто каже «ісламська, ісламська». І ось він починає відроджувати забутий дух свого племінного походження, щоб розбурхати своє плем’я «Шамар», з якого він родом, щоб збільшити міжплемінну ворожнечу в Сирії, ворожнечу, яка вичерпала революцію у Шамі у таких місцях як Дейр ез-Зор, Абу Камаль і навколо них.

Як ми казали раніше, Америка використовує цих карликів, Джарбу та йому подібних, щоб досягти своїх цілей, після чого кидає їх на смітник історії, як це було до нього з іншими, як наприклад з Муазом аль-Хатібом, Салімом Ідрісом та іншими. Як Америка вмила свої руки після обіцянок для коаліції вночі на конференції Женева-2, так само вона вчинить з цією купкою ідіотів, які не отримають нічого, окрім проклять з небес і землі від того, що продали країну та її народ цілком, як це робить Башар. Так для чого ж тоді піднялася революція у Шамі?!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного центру Хізб ут-Тахрір
Інженер Хішам аль-Баба
Голова інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір, вілаят Сирія
05 Рамадану 1435 р.х.
03.07.2014 р.

Головне меню