Європейський суд з прав людини висловився на користь заборони нікабу у Франції

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Агентство ВВС передало новину про те, що Європейський суд з прав людини висловився на підтримку заборони носіння нікабу у Франції.

Згідно з французьким законодавством, не дозволяється нікому у громадському місці носити одяг, який приховує обличчя, а хто порушить цю заборону, його очікує штраф у розмірі 150 євро.

Цей закон було прийнято у 2010 році за колишнього президента Ніколя Саркозі.

Коментар:

Франція та Європа продовжують свою війну з Ісламом та мусульманами. Франція видала закони та постанови, які обмежують волю мусульман та ускладнюють їх життя. Якщо це щось і означає, то лише те, що їх головною турботою є обмежити мусульман у питаннях релігії, так що хай навіть це обмеження суперечить світським цінностям, якими хизуються Франція та вся Європа з ранку до вечору. Однак, Франція випустила цей указ і це вказує лише на те, що Франція веде війну проти Ісламу, а також показує той степінь ненависті, яку відчуває Франція до Ісламу та мусульман.

Франція забула країну свобод, гасла про свободу та рівність, а також ненапад на свободу особистості за її віросповідання, хоча усе це складає ядро демократичного та світського Заходу.

Після Франції чимало країн повторюють за нею і роблять те саме за її прикладом в обмеженні мусульман, які мешкають на своїй землі.

Ми, як розрізнені мусульмани не знаходимо у нашій сьогоднішній ситуації вирішення проблеми, так само як і не знаходимо місця, сили ані в кому, хто б зміг протистояти цим подіям вставши на захист Ісламу та мусульман.

Так що ж ми очікуємо від прозахідних правителів?? Більше того, що ми очікуємо від наших шейхів, які вважаються вченими Умми?

З них є такі, хто сказав, що це питання небезпечне і воно є внутрішньою справою Франції, і в нас немає права в неї влізати!!

Коли до мусульман повернеться їх міць, їх статус по поверненню халіфа, який правитиме тим, що ниспослав Аллах, який би захищав мусульман на Сході та Заході?


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Умму Малік
08 Рамадан 1435 р.х.
06.07.2014 р.

Головне меню