Америка холоднокровно вбиває мусульман, але проект істинного Халіфату рухається своїм шляхом не дивлячись на неї

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Голова коаліційної сирійської національної опозиції Хаді аль-Бахра закликав міжнародну спільноту та ООН увійти в Сирію проти ІДІШ, подібно до того як вони увійшли проти нього в Іраку, вказуючи на те, що міжнародне мовчання проти різанини, вчинюваної ІДІШ у Сирії прирівнюється до злочинів проти людства». Рада безпеки ООН прийняла рішення «одностайності про перекриття джерел фінансування таких організацій як ІДІШ та Джабхат ан-Нусра і внести деяку кількість людей до чорного списку у зв’язку з їх зв’язками з цими двома угрупуваннями, а також погрожують ввести санкції проти будь-якої людини, яка допомагає цим двом терористичним організаціям».

Коментар:

Після того, як були заплющені очі Нурі Малікій в Іраку на захват Мосулу на протязі лічених годин, який був більше схожий на гру і виставу, більше того, коли було залишено різну зброю, достатню для кількох військових дивізій і майже півмільярда доларів ША, після усього цього по спливанню менше ніж двох місяців зміцнення організації «Доуля», настає нова вистава Обами у вигляді його рішення завдавати по цій організації повітряні удари, так щоб його мовчання не перевищило норму, а після цього по спливанню кількох днів Рада Безпеки США випускає указ проти людей з Джабхат ан-Нусра та «Доуля», заносить їх до чорного списку, розцінює ці організації як терористичні, а тих, хто їм допомагає, хоче привести до покарання. Тому, те що відбувається зараз – це спроби спотворити вигляд очікуваного Ісламського Халіфату, заснованого за методом пророкування, і поставити світ проти нього перш ніж він з’явиться, проводячи паралелі з організацією «Доуля» як прикладом такого Халіфату, щоб потім полегшити собі можливість завдати удар по регіону встановлення Халіфату!!

Метою цих міжнародних заяв є розширення боротьби проти організації «Доуля» на територію Сирії на тій підставі, що ця організація має місце у Сирії і що вона чинить терор, особливо в Рацці. Тут важливим є те, що подібно до того, як було завдано удар по організації «Доуля» в Іраку, повинно бути завдано удар по ній на території повстання у Шамі, яке ведеться проти режиму Асада. Саме на цьому наполягає національна опозиційна коаліція, щоб Америка завдала удар по організації «Доуля» так само, як вона зробила це в Іраку під приводом страху за людей і опікою над ними.

Ми знаходимо, що резолюція ООН включає в себе також і Джабхат ан-Нусра, яка суперечить режиму Асада. Коаліція прохає про допомогу в Америки завдати удар по «Доуля» у Сирії і тим самим непрямо прохає завдати такий самий удар по Джабхат ан-Нусра, а також по усіх щирих групах, виділених заздалегідь без того, щоб згадувалися їх назви у резолюції ООН, які хочуть встановлення ісламського Шаріату і встановлення Халіфату за методом пророкування, над встановленням якого працюють мусульмани по всій землі. І тут Америка хоче одним ударом вбити одразу кількох зайців:

1. Зробити організацію «Доуля» небезпекою для всього регіону і використати її у своїх інтересах з метою виконання свого впливу.
2. Вона скинула аль-Малікі, який підготував для неї ґрунт для повернення повітряним шляхом в Ірак і у весь регіон з усіма зручностями.
3. Вона створила усі підстави для завершення штучного розділу раку за сектантською ознакою.
4. Вона підготувала ґрунт для того, щоб розпалити сектантську  війну де і коли захоче.
5. Втручання у справи Сирії під приводом удару по «Доуля».
6. Репродукція того, що зробила Америка в Іраку разом з надбудовою «поміркованості», що відповідає  для Сирії з урахуванням її народу, географічного та демографічного положення.
7. Прихована реалізація її загроз для усіх країн регіону, усе одно це Перська затока, Йорданія, Ліван або навіть іудейське утворення, з наступним нав’язуванням політичного мирного рішення.
8. Залишити питання по регіону відкритим з наступною розробкою цієї проблеми руками жителів регіону коли побажає Америка, а також коли жителі регіону попрохають її допомогти проти організації «Доуля» і подібних до неї.
9. Позбавлення від Башара і встановлення відповідної заміни за прикладом Малікі в Іраку.

У зв’язку з цим ми бачимо як Америка підготувала політику залякування і холоднокровного знищення регіону, без усілякого вторгнення, окрім як у той час, коли вона побажає і коли це відповідатиме її інтересам. Тому ми бачимо як полум’я конфлікту лютує в Іраку з великою силою і буде швидко розповсюджуватися по регіону. Тому ми бачимо як Британія буде приймати участь у повітряних нальотах на організацію «Доуля» під приводом охорони людей в Іраку. Тому ми бачимо, як Франція та Німеччина кажуть про підтримку держави Курдистан в Іраку, підтримку Пешмерга, захист християн у Мосулі, секти Єзідів і тому подібне.

Що ж стосується рівню таких держав як країни  Перської затоки і Йорданії, то воістину, неочікуваний візит короля Йорданії до Саудівської Аравії і привітання Саудівською Аравією указу ООН стосовно  тероризму в Сирії, це вказує на  те, що вогонь наближується і до них, європейський військовий табір відчуває його і боїться за свої трони через американську загрозу для них, яка може їх витіснити і зробити ці бази вже американськими.   Тут ми приходимо до висновку і кажемо: Америка взаємодіє з країнами регіону відповідно з атмосферою цього регіону і його залежності від усіх тих вогнів, що вирують навколо нього, а також політичних перетворень, усе одно будь це  війна ХАМАС з іудеями, або вибори в Туреччині, на яких переміг американський агент Ердоган, або перемога її агента Сісі, або бродіння у Перській затоці. Америка не заплющує свої очі на те, що приховано під  попелом. Те, що їй дійсно не дає  заснути, це те, що бачить будь-хто в кого є очі зрячого політика, хто достатньо добре стежить за подіями. Саме такі люди приводять у рух Умму по напряму до її проекту, основної вимоги, якою є Халіфат за методом пророкування, праведний, милостивий та справедливий, у якому не буде вбивств і знищення, не буде сектантства, етнічного та регіонального дроблення, а буде одна Умма яка буде оберігати права своїх громадян незалежно від релігії, мазхабу або раси, у державі з управлінням, яке володіє інтелектуальним та ідеологічним лідерством, конституцією у державі людей без священництва, щоб вони прагнули до прощення і до ключів раю! Умма прагне до Держави та уряду, який не буде брехати своєму народу. Вже окреслився шлях цієї Держави не дивлячись на затемнення ЗМІ, яке розсіюється і цим зайнятий Хізб, який іде шляхом до Держави Халіфат за методом пророкування.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Професор Валід Наїль Хаджазат (Абу Мухаммад)
10  Зуль-када 1435 р.х.
05.09.2014 г.

Головне меню