Єгипет ніколи не насолоджуватиметься стабільністю, окрім як у затінку Халіфату

Новини та коментарі
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Новина:

Сайт «Arab News» розповсюдив новину про те, що «Президент Єгипту Абдель Фатах аль-Сісі у суботу підтвердив, що його країна добилася великих успіхів у протистоянні тероризму, але є іще багато, що слід зробити, щоб усунути його, - вказуючи, що цьому народу необхідний час, перш ніж він стане насолоджуватися стабільністю в країні. У своєму телевізійному зверненні Сісі сказав, що єгипетський народ веде битву за існування, підкресливши що «Ми повинні виграти нашу битву, і Єгипет повинен повернутися у свої позиції».

Коментар:

Війна з терором є брехливим гаслом, прийнятим Америкою, щоб виправдати свою війну з Ісламом і мусульманами в усьому світі. Під цим удаваним прикриттям вона вбила десятки, або навіть сотні тисяч мусульман не змигнувши й оком. Це ж саме використовують правителі мусульман для боротьби з Ісламськими рухами і з метою їх знищення, користуючись цим у якості вішалки, щоб звалити на них свої упущення, або навіть неспроможність у турботі про справи людей. І те, що валиться на цих бідних людей з бідності, невігластва, голоду та розрізненості, і що завдає їм болю з лих, пролитої крові та руїни, а також відсутність безпеки та спокою, втрата стабільності, - усе це з причини тероризму і занепокоєності режиму боротьбою з тероризмом – це той стяг, який піднімав Мубарак на протязі десятиліть, повторюючи на протязі всього свого правління заклик до усього світу провести міжнародну конференцію у боротьбі з «тероризмом». Потім прийшов Сісі і Єгипет продовжив жити під американським керівництвом, як це було після революції Абдель Насера. Прийшов Сісі і координація безпеки з євреями продовжилася у повному розпалі, оскільки безпека євреїв є його стратегічною метою, а безпека Єгипту і його народу не має жодної ціни. Як же інакше, якщо його правління почалося і досі триває як безпрецедентна форма пригноблення, яку підняли погоничі, які випередили його у правлінні Єгиптом. Повномасштабні арешти та смертні вироки оптом, цілком бездумно і без доказів; суворі вироки, прикладів яким іще не було в історії;  невдала боротьба, яку підняли його прихвостні проти наклейки «Чи закликав ти благословення на Пророка сьогодні?», яка, здається, довела їх до паніки; зачинення мечетей та молебнів, і заборона випускникам не Азхару підніматися на мінбари; сильний сарказм у відношенні багатьох законів Ісламу на супутникових каналах, запущених Сісі, щоб підірвати історію та культуру Умми…і багато іншого, у чому новий тиран перевершив своїх попередників.

І після усього цього Сісі починає говорити про стабільність, навіюючи людям, або знущаючись над ними у тому, що стабільність може прийти лише з ліквідацією Ісламських груп, не враховуючи історичний рух, забувши про те, що єгипетський народ більше не ведеться на оману правителів. І що навіть якщо йому і вдасться своєю хитрістю та збоченістю обдурювати людей деякий час, то дуже скоро вони усе зрозуміють, і тоді ніхто не захистить його від них, і його доля буде не менше, ніж доля Мубарака.

І нарешті, безпека Єгипту, спокій та стабільність у ньому будуть лише у затінку Ісламського Халіфату, яким будуть вдоволені мешканці небес і землі, і не залишиться на небі добра, окрім як воно низведе його, як і не залишиться в землі благ, окрім як вона виведе його.

Це те, що слід розуміти народу землі Кінана, і те, до чого вони повинні прагнути, поклавши свої руки разом з руками братів з Хізб ут-Тахрір для досягнення цієї великої мети.


Спеціально для радіо Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Абдуль-Малік
13 Зуль-када 1435 х.
08/09/2014

Головне меню