Ліга арабських держав (ЛАД) проголошує війну тероризму та екстремістським угрупуванням

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Агентства новин – рада міністрів ЛАД погоджується на повну співпрацю з усіма міжнародними, регіональними та місцевими силами для боротьби з радикальними угрупуваннями!

Коментар:

Для того щоб стримувати почуття єдності серед синів Умми, після того як Умма попалася на приманку кяфіра-колонізатора, у розумі Ентоні Ідена, міністра закордонних справ країни, яка була головою невір’я і джерелом наших лих, з’явилася думка про створення ЛАД у 1941р.

У 1943 році перед Палатою общин Британії Іден виступив удруге сказавши, що пильно спостерігаючи за діями арабів, він бачить їх прагнення до єдності…

Англійські агенти усвідомили, що справа рухається до цієї єдності і один з цих арабів, а саме Мустафа ан-Наххас, прем’єр-міністр Єгипту, який на той час був під окупацією Британії, пішов на поступки цієї вимоги і у 1944 році провів консультації з цього питання з іншими агентами та співробітниками колонізаторів. 22.03.1945 року вони проголосили про створення так званої Ліги арабських держав (ЛАД), яка включала в себе сім арабських держав, які усі до єдиної були під окупацією або впливом іноземців.

Минуло всього лише три роки з моменту створення Ліги арабських держав, або скоріше Ліги Ідена, як вона скоїла перший злочин, коли її армії якими фактично командував британський генерал Глоб, який був начальником генерального штабу йорданської армії у той час, увійшли в Палестину під приводом її порятунку від солдатів іудеїв у 1948р.

Але замість того, щоб визволити Палестину і вигнати іудейських загарбників з неї, арабські армії врятували іудейські банди від неминучої поразки від рук народу Палестини, чоловіків святого джихаду і добровольців. Не вдовольнившись цим злочином, вони також скоїли зраду, яка вкриє їх ганьбою назавжди, коли вони зажадали від жителів Палестини залишити свої оселі, міста та села під приводом того, щоб вони не постраждали під час зіткнень армії з бандами іудеїв, а після цього, мовляв, вони можуть безпечно повернутися у свої оселі. Таким чином вони дозволили іудеям захопити Палестину, в якій не залишилося жителів.

Не зупиняючись на цьому, ЛАД створила Організацію визволення Палестини у 1964 році, основною задачею якої було затвердити єврейську державу на законному рівні примушуючи народ Палестини диявольським способом визнати легітимність цієї потворної держави і відмовитися від більшої частини Палестини у її користь.

Продовжуючи наполягати на зраді, ЛАД на конференції у Бейруті у 2002 році одностайно визнав іудейську державу кінець статусу палестинських біженців.

Коли Америка заявила про входження у Перську затоку і про вторгнення у регіон, після того як Ірак увійшов в Кувейт у 1990 році, ЛАД одразу ж не вагаючись проголосила, що сприятиме Америці і удруге скоїла подібний злочин, коли допомогла Америці вдертися до Іраку під приводом зброї масового ураження та співпраці з аль-Каїдою у 2003 р.

Коли ж Америка заявила про своє рішення продовжити сирійську кризу, для того щоб знайти агента на заміну і для виснаження народу Сирії та повстанців, щоб у майбутньому вони прийняли політичне рішення, яке влаштувало б Америку, ЛАД без коливань прийняла свою роль у грі шляхом формування усіляких місій, зволікань та видачі хибних обіцянок.

В ось вона, Ліга арабських держав сьогодні! Після того, як Америка використала опудало тероризму, яке вона виставляє як дещо величезне в очах своєї громадськості, щоб досягти своїх цілей в Іраку та Сирії, ЛАД вкотре покриває її для того, щоб допомогти міжнародному вторгненню на чолі з Америкою до Іраку та Сирії і жоден, окрім Аллаха не знає де це скінчиться і скільки крові буде на це витрачено.

Воістину, це злочин і зрада з боку тих, хто надає прикриття Америці та іншим країнам невір’я для вторгнення до регіону під будь-яким приводом. Ми повинні самі вирішувати свої проблеми і ніколи вони не будуть вирішені руками наших ворогів.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Інженер Ісмаїл аль-Вахвах, медіа-представник Хізб ут-Тахрір в Австралії
14 Зуль-када 1435 р.х.
09.09.2014 р.

Головне меню