План Обами для прикриття американського імперіалізму

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Держсекретар Америки Джон Керрі почав своє турне по Близькому Сходу, щоб зібрати підтримку для плану по удару «ісламської держави в Ірану та Сирії», у той час, коли газета «Нью-Йорк Таймс розкрила, що план дій, про який проголосить президент США Барак Обама, спрямований проти організації «ісламська держава» буде складатися з трьох етапів. Найважчий етап вважається удар по організації у самій Сирії, а цей етап є «неминучим», і таким чином вдасться здійснити план, який затягнеться більше ніж на три роки, це буде після того, як Обама залишить Білий дім.

Коментар:

План президента Обами, який буде здійснюватися на протязі більше трьох років, розкриває те, що це всього лише димова завіса, якою Америка закриває те, яким чином вона буде повертати свій вплив у регіоні, у тому числі і етап після Асада у Сирії.

Зазнавши невдачі у спробі придушити революцію Шаму, Америка прикривається приводом, що вдарить по організації ісламська держава, що вимагає по її утвердженнями, створення світового альянсу за участі держав регіону, Йорданії, Саудівської Аравії та країн Перської затоки і навіть Єгипет, кожний у відповідності з роллю, відведеною йому на шаховій дошці Америки.

Звісно ж, немає потреби пояснювати про те, що заборонено допомагати невірним проти мусульман, це ясніше ясного дню, однак ми повинні закликати всю Умму до того, щоб вона встала і зупинила цих правителів злочинців, які виступають проти Аллаха і Його Посланця. Ці продажні правителі, не соромлячись здійснюють план Америки, голови невір’я, яка тягне у цю справу країни НАТО, у складі якого знаходиться Туреччина, у Міжнародному союзі спрямованому проти ісламської Умми. А боротьба з організацією ісламської держави є прикриттям основної мети Америки. І тут, зараз ми не хочемо говорити про сумнівний відхід офіцерів аль-Малікі з міста Мосул, і про те, як вони передали зброї та техніку організації ісламська держава, про це ми поговоримо в іншому місці.

Америка свідомо прикривається цією кампанією, щоб намалювати нове розділення у регіоні, і прокласти шлях для виникнення курдської держави. Також новини передають про бажання Німеччини, Великобританії, Італії та Франції, забезпечити курдів зброєю, начебто для протистояння ІДІШ, однак насправді для того, щоб привчити Туреччину до того, щоб вона прийняла Курдську державу. Про це також розкрив Халед Ісса, представник партії демократичного союзу у Франції, він зустрічався з західними політиками для того, щоб заспокоїти Туреччину, у тому, що курдський стрій не є загрозою для Туреччини. Додавши, він сказав: «Вони знають, що одиниці народної самооборони є кращою, потужною силою для опору організації (ісламська держава). Вони хочуть отримати більше переконання від турецького боку. Туреччина входить у союз держав НАТО, і тому вкрай важливо, щоб Туреччина заспокоїлася і зрозуміла, що існування ісламської держави є загрозою для Туреччини і що партія демократичного союзу нікому не бажає поганого».

Так, із розвалом Сайкса-Піко, лідери Заходу (і Сходу) докладають усі зусилля, щоб запобігти поверненню єдності ісламської Умми під затінком Халіфату на основі методу пророкування. І ми повинні запастися усвідомленням і викривати інтриги супротивника, ми також повинні враховувати зраду правителів та тих, хто з ними допомагає заходу реалізовувати плани колоніалізму. Іще нещодавно, Великобританія використала Шаріфа Хусейна та Мустафу Кемаля, а також деяких шейхів, вчених та політиків, які побажали йти з невірними для зруйнування держави Халіфат. І ось сьогодні Америка працює, щоб запобігти встановленню держави Халіфату, за допомогою продажних правителів, і тих, хто разом з ними з політиків, мислителів, інтелектуалів та вчених зла.

Умма повинна знати хто її друг і хто її ворог, вигнати зрадників зі своїх рядів, і прийняти у свої обійми тих, хто щиро працює для піднесення слова Аллаха і перемоги, про яку благовіщав нам Посланець Аллаха ﷺ, сказавши: «…і потім буде Халіфат, на основі методу пророкування».


Спеціально для ЦМО Хізб ут-Тахрір Осман Бахаш
Голова центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
16 Зуль-када 1435
11/09/2014

Головне меню