Охорона кордонів Сайкс-Піко – найголовніша задача Заходу у його боротьбі проти Ісламу

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Президент Франції Франсуа Оланд заявив президенту Іраку Фуаду Масуму: «Ми солідарні з вами оскільки ви чините опір ворогу, який не визнає кордонів».

ЛАД провела нараду на рівні міністрів закордонних справ під номером 142 в Каїрі у минулу неділю. Міністри підготували проект резолюції проти організації «ІДИШ» і утвердили резолюцію Ради безпеки ООН №2170, як про це повідомляється на сайті «Аль-Арабій аль-Джадід».

Франсуа Оланд підкреслює необхідність проекту сказавши, що «є обов’язковим поважати єдність і суверенітет Іраку, а також його територіальну цілісність. Неможна втручатися у його внутрішні справи. Слід підтримувати його політичну незалежність, підтримувати його політичні процеси і його боротьбу проти терористичних організацій».

Коментар:

Президент Франції звернувся до президента Іраку з причини втручання в Ірак через наявність ворожої організації «ІДИШ», з якою Франція, Америка та Британія хочуть вести війну оскільки «ІДИШ» не визнає кордонів, встановлених Францією та Британією у 1916 році за домовленістю Сайкс-Піко.

ЛАД, яка була штучно створена Британією і представляє колонізовані обмежені арабські країни, які отримали формальну незалежність, також виправдовує свою участь у боротьбі проти організації «ІДИШ», під приводом того, що вона хоче зберегти геополітичну незалежність Іраку, щоб не допустити падіння іранської держави від рук цієї організації, хоче зберегти його кордони або в іншому випадку це приведе до падіння усіх інших арабських країн.

Воістину, Захід б’ється з ісламським світом за двома грішними причинами:

1. Боротьба з Ісламом під приводом боротьби з тероризмом. Спроба запобігти появі істинної Ісламської Держави у регіоні, держави, яка виконуватиме шаріат. Також це спроба знищити ідею джихаду на шляху Аллаха…

2. Захист кордонів Сайкс-Піко і запобігання змінення кордонів усіма силами.

Америка очолює операцію військового вторгнення у межах своєї нової стратегії, побудованої на альянсі з іншими державами для боротьби з мусульманами Іраку і Шамі у межах «боротьби з терористами». Для цього вона намагається зобразити організацію «ІДИШ» деяким новим опудалом, яке повинно залякати країни Близького Сходу, щоб вони знову кинулися в обійми Америки і так продовжувалося без кінця. Америка за цією стратегією нічого не втрачає. Вона б’ється з мусульманами руками самих же мусульман, на ісламській землі, на гроші мусульман, не використовує своїх солдат у наземних операціях, а обмежується тільки авіа нальотами, а вартість ракет, які вона запускатиме і палива, яке витрачатиметься на літаки, вже проплачена заздалегідь.

І ось вона входить у наші країни, порушує наше головування на наших землях, розділяє нашу єдність, грабує наше багатство, штовхає групи людей з одного ісламського народу на ненависть між собою. Одночасно вона вітає агентурних правителів у наших країнах, які виконують її накази і виконують її інструкції.

Якщо б ці правителі мали хоча б частку свідомості або щирості, то не прийняли б іноземного втручання в ісламські країни, якими вони правлять. Вони б неодмінно вирішили б свої проблеми самі, як це роблять усі незалежні країни. Однак, агентурна сутність, нетривкість їх держав і відсутність політичної свідомості – усе це головні причини за якими колонізаторські держави розліглися у наших країнах і зробили їх ареною для своєї брудної політики.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абу Хамза аль-Хутваній
19 Зуль-када 1435 р.х.
14.09.2014 р.

Головне меню