Координація військових дій між Америкою і Росією підтверджує заяву Хізб ут-Тахрір

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Веб-сайт aljazeera.net оприлюднив новину про те, що міністерство оборони США оголосило у вівторок про підписання меморандуму про взаєморозуміння з Росією щодо її повітряних рейдів в Сирії заради запобігання нещасним випадкам у повітряному просторі.

Уникаючи конкретизації деталей, прес-секретар міністерства оборони США Пітер Кук сказав, що частина документа містить у собі угоду про створення безпечної зони між повітряними судами.

Також він зазначив, що угода включає у себе організацію нового каналу зв'язку з землі у зв'язку з відсутністю такого каналу між американськими і російськими пілотами в небі, вказуючи на те, що сама угода не була опублікована за проханням російської сторони.

Зі свого боку міністерство оборони Росії назвало цю угоду важливим кроком. Прес-секретар міністерства генерал Ігор Конашенков заявив, що стосовно цієї угоди були проведені найретельніші консультації.

Коментар:

Минулого тижня я вже писав статтю під назвою «Хізб ут-Тахрір розкриває правду нещодавнього нападу на Сирію», в якій я звертав увагу на заяву Хізб ут-Тахрір про американсько-російську змову у їх спільному несамовитому нападі на Сирію. Більше того, сама Росія у своєму брудному нападі на Сирію підкоряється наказам Америки.

У цьому коментарі я вкажу на те, що було сказано у заяві Хізб ут-Тахрір, про яку я говорю, - про координацію дій між Росією і Америкою. У заяві було сказано: «Повітряні і морські атаки Росії, а також її наземні операції, для яких вона привернула своїх радників, ведуться скоординовано з Америкою, за домовленістю з нею і згідно з її наказами». Також у заяві говорилося: «Є ще один аспект, який розуміє будь-яка свідома людина. Якщо військові літаки двох країн літають в одному повітряному просторі, то вони або дружні між собою і діють скоординовано, або вони ворожі і між ними ведеться війна; вони обстрілюють одне одного, як це буває на будь-якій війні, а в іншому випадку вони є друзями, між якими є домовленість з польотів у небі для нанесення удару по одній меті, а не по двох». Сьогоднішні новини підтверджують попередні висловлювання Хізб ут-Тахрір про координацію дій між двома сторонами. Ця координація - не тільки політична, але й військова, спрямована на здійснення однієї мети, а не двох. Отримана новина вказує нам на існування нового наземного каналу зв'язку між Росією і Америкою, не рахуючи каналів зв'язку, що існували ще до цього.

Тут я хочу вказати на відмінність цього століття від минулого. З одного боку, ми маємо обсяг інформації та розкриття істин, що надходять з максимальною для розуму швидкістю. Багато істин, про які говорив Хізб ут-Тахрір у своїх заявах ще в минулому столітті, вже підтвердилися, нехай навіть і через час. Але сьогодні, зважаючи на розповсюдження ЗМІ та інтернету, те, що говорить Хізб ут-Тахрір, розкривається для всіх людей відразу ж, і ті, хто стежить за новинами, усвідомлюють правдивість слів Хізбу, який розкриває змови, що плетуться проти Умми.

Правда заяви Хізб ут-Тахрір підтвердилася, і ми чекаємо, що вона розкриється всім людям, зокрема - його слова: «Дії Росії в її війні проти мусульман приведуть її до багатьох лих, серед яких будуть проблеми з Україною. Її будуть наздоганяти одна за одною краплі з моря гніву мусульман, і навіть якщо це буде не зараз, а завтра, то це все одно станеться скоро». Те, у що Росія встряла в Афганістані, буде ще малим.


Спеціально для Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Халіфату Мухаммад - Йорданія
10 Мухаррама 1437 р.х.
23.10.2015 р

Головне меню