Сказу світу невіри не зупинити відродження Ісламу

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

У п'ятницю 23 жовтня 2015 супутниковий телеканал «BBC» арабською мовою повідомив про те, що у Відні проходять Чотиристоронні переговори між Америкою, Росією, Туреччиною та Саудівською Аравією щодо сирійської кризи.

Коментар:

Ці переговори проходять після візиту злочинця Башара до Москви у вівторок 20.10.2015. У четвер президент РФ Володимир Путін заявив про необхідність сформувати єдиний фронт боротьби проти ісламських бойовиків. До цього міністр закордонних справ РФ Лавров зажадав від Ради Безпеки ООН прийняти резолюцію, що забороняє встановлення ісламської держави - Халіфат. Але при цьому вони не торкнулися теми організації «ІДІЛ» та її уявного «халіфату». Раніше Лавров зустрічався з міністром закордонних справ Саудівської Аравії у Катарі, а потім - у Москві. Аль-Джабір, міністр закордонних справ Саудії, підкреслив, що основним пунктом розбіжностей з Росією є подальше перебування Башара при владі, а за іншими пунктами позиції його країни і Росії одноголосні. Це означає, що Саудівська Аравія розділяє сатанинське уявлення Росії про встановлення Ісламського Халіфату в регіоні.

Завзяті зусилля Америки (а до неї - Британії), спрямовані разом із сьогоднішньою Росією проти Ісламу та відновлення його держави, яка є невід'ємною частиною Ісламу, всі ці вікові війни не є чимось дивним або новим. Британія з 1924 року присягнулася разом зі своїми союзниками зробити все, щоб не дати мусульманам держави, єдності і відродження на основі Ісламу. І це було озвучено вустами міністра закордонних справ Британії лорда Керзона. Америка висловила свою затяту ворожість до держави Ісламський Халіфат вустами Джорджа Буша-молодшого, Чейні, Рамсфелда та інших. Це ж саме підтвердили і труди дослідного інституту «RAND Corporation», в яких чорним по білому написано: «Кожен, хто розглядає Іслам як ідеологію, що володіє системою, є лютим ворогом для нас. Що ж стосується так званих «поміркованих ісламістів», то ми з ними перебуваємо в постійній злагоді».

Дивно не те, що невіруючі приймають ці позиції. Бо Всевишній Аллах попереджав нас про те, що невіруючі, многобожники і злочинці працюють всі разом, щоб загасити палаюче вугілля і світло Ісламу. Всевишній Аллах говорить:

يريدون أن يطفوا نور ٱلله بأفوههم

«Вони хочуть згасити світло Аллаха своїми вустами» (9:32).

Така їхня натура і звичка, як би вони не намагалися прикриватися термінами «тероризм», «насильство» і «конфлікт». Всевишній Аллах викрив їх сутність, сказавши:

قد بدت ٱلبغضآء من أفوههم وما تخفي صدورهم أكبر

«Ненависть вже проявилася у них на устах, але в їхніх серцях криється ще більша ненависть» (03: 118).

Дивно те, що Америка і Росія штовхають правителів мусульман до того, щоб задіяти самих же мусульман в боротьбі проти Ісламу, щоб вони боролися з ним зсередини. Америка (а разом з нею - Росія і Європа) твердо переконана в тому, що її плани і змови не завершаться успіхом, якщо мусульманам не дати в них певну роль. У минулому Британія для завдання удару по Халіфату і для його ліквідації використовувала шерифа Хусейна - аміра Мекки - і представників роду Сауд. Сьогодні Америка відправляє своїх агентів і поплічників у Туреччині та Саудівській Аравії разом з Росією на реалізацію своїх сатанинських задумів.

Сполучені Штати давно зрозуміли, що ідея Ісламського Халіфату глибоко утвердилася в Уммі і скоро вона повинна принести свої плоди. Америка використовувала всі можливі мерзенні засоби і методи, щоб перешкодити дозріванню плодів, за якими доглядали, дбали і підживлювали ідеями та старанною роботою мужі, яких ніщо не може відвернути від поминання Аллаха. З початку сирійської революції, яка обрала для себе шлях до створення держави Халіфат за методом пророкування, Америка стрясає світ і не вгамовується, побоюючись сходу милосердя, який провіщає загибель її зарозумілості й гегемонії над світом. У зв'язку з цим вона почала згортати хід революції у військову площину з самого її початку через свого агента Башара, сподіваючись на те, що їй вдасться покінчити з нею. Вона наказала йому лагодити масові вбивства і виганяти сирійський народ, сподіваючись на те, що це змусить людей зректися своєї революції і роботи над встановленням свого Халіфату. Потім Америка перекинула до Сирії Іран і його партію Шайтана з Лівану. Потім вона почала лякати населення організацією «ІДІЛ» і дискредитувати ідею Халіфату шляхом злочинних дій цієї організації. І коли всі її спроби увінчалися крахом, вона вдалася до своєї зарозумілої союзниці Росії і пустила її в оберт, сподіваючись, що їй вдасться своєю міццю і нещадністю задушити державу Халіфат до її народження. На жаль, сьогодні Америка вже залучає Туреччину і Саудівську Аравію у свої підступні плани. Незважаючи на все це, ідея Ісламського Халіфату все більше вкорінюється, а її плоди дозрівають година за годиною. Її відгомони чутні у всіх куточках землі - в Індонезії, Малайзії, Пакистані та Бангладеш. Більше того, всередині самої Росії - у місті Москві, а також у Казахстані, Узбекистані, Киргизстані, на Балканах і в Туреччині - колишній цитаделі Халіфату, в Шамі і в Іраку.

Настав час Ісламській Уммі усвідомити, що тільки у владі Аллаха визначене наперед і що плани та стратегії Америки і її союзників - це всього лише припущення. Настав час усім зрозуміти, що допомога Аллаха наближається, що Праведний Халіфат за методом пророкування буде встановлений зі славою для віруючого і з приниженням для невіруючого, що Аллах - покровитель і помічник цієї релігії. Настав час усвідомити, що Аллах неминуче довершить Своє світло, як би ненависно не було це Америці і Британії і скільки б сил ні доклала Росія, а також як би не кривили своє обличчя Ердоган, Сальман та інші з числа тих, хто не в силах понести світло Ісламу.

وٱلله غالب على أمره ولكن أكثر ٱلناس لا يعلمون 21

«Аллах владний вершити Свої справи, однак більшість людей не відає про це» (12:21).


Радіостанція Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Д-р Мухаммад Малкавій
12 Мухаррама 1437
25.10.2015

Головне меню