Невірний Захід розкриває свої бридкі наміри у відношенні революції Шаму

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Заступник Генерального секретаря ООН Ян Еліассон заявив, що дана міжнародна організація вважає, що є три або чотири області у Сирії, у яких можна спробувати зупинити вогонь. Він сподівається, що після нещодавньої ескалації у війні з’явиться можливість для проведення політичних переговорів.

Також Еліассон заявив на брифінгу у Женеві: «Мені не здається, що прірва між ворогуючими сторонами є нездоланною. За наявності політичної волі, я вважаю, що, як не парадоксально, сьогоднішні ризики ескалації конфлікту могли б підштовхнути сторони до пошуку політичних шляхів виходу з кризи».

Коментар: Заступник Генерального секретаря ООН не може приховати намірів невірного Заходу і його запеклої кампанії проти благословенної революції Шаму, використовуючи у цьому Росію як вістря списа. І не минуло багато часу з моменту підписання вірулентного (отруйного) перемир’я і початку нової запеклої кампанії проти народу Сирії, як він розкрив, що метою цієї кампанії була якомога більша кількість перемир’їв у деяких областях, які він визначив як три або чотири області Сирії. Усе це робиться з метою утворення можливості для проведення політичних переговорів, щоб досягти у Сирії американського політичного рішення. Це – саме те, про що попереджав Хізб ут-Тахрір у своїх заявах, почавши кампанію з розкриття цих заходів і з неприйняття участі в них. Як і розкрив усю небезпеку перемир’їв і переговорів на чолі з цим вірулетним перемир’ям, яке відкрило двері для повторного проведення даної практики в інших областях.

Плани Заходу і його змови стали очевидними для народу Шаму, як і благословенна революція Шаму оголила співучасть усього світу проти неї, одночасно викривши продажність мусульманських правителів Заходу. І незабаром вона викриє тих, хто маніпулює долею революції Шаму з числа тих, хто прагне до реалізації цих планів.


Спеціально для Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ахмад Абдульваххаб
Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
05 Мухаррама 1437 х.
18.10.2015 р.

 

Головне меню