Тирани СНД на чолі з В. Путіним змовилися проти Ісламу і мусульман

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

16 жовтня на саміті СНД у Казахстані В. Путін заявив: «За різними оцінками, на боці «ІГІЛ» вже воюють від 5 до 7000 вихідців з Росії та інших країн СНД. І ми, звичайно, не можемо допустити, щоб вони пізніше застосовували досвід, отриманий у Сирії, у нас вдома». «Не можу не погодитися з президентом Узбекистану, який із занепокоєнням говорив про ситуацію, що складається в Афганістані. Ситуація там дійсно близька до критичної. Терористи різних мастей набирають все більше впливу і не приховують планів щодо подальшої експансії. Одна з їхніх цілей - прорватися у регіон Центральної Азії. Нам важливо бути готовими узгоджено реагувати на такий сценарій». На зустрічі було прийнято рішення про створення спільного прикордонного військового угруповання швидкого реагування для захисту зовнішніх кордонів Співдружності. Крім того, лідери країн затвердили програму прикордонної безпеки.

Коментар:

Чергові збори правителів-тиранів Середньої Азії і голови злочинного режиму Росії, які почастішали останнім часом, говорить про їхнє занепокоєння у зв'язку з останніми змінами в ісламському світі. Останні заяви В. Путіна на вищезгаданому саміті слугують тому підтвердженням. Влада Росії з самого початку благословенної революції у Шамі підтримувала і підтримує режим тирана Б. Асада, і дійшло до того, що ВПС РФ стали бомбити мусульман Сирії.

Стійка і незалежна позиція мусульман Сирії на протязі ось вже чотирьох з гаком років говорить про нову сторінку в історії ісламського світу. Ця нова сторінка повернення мусульман до своїх витоків, до часів Пророка Мухаммада ﷺ, а саме - до відродження Ісламської держави Халіфат за методом пророкування, про який сказав Пророк Мухаммад ﷺ: «. ..настане Халіфат за методом пророкування ... ».

Це відродження не тільки Ісламської Держави, а й відродження мусульман загалом як одного єдиного тіла, однієї єдиної Умми, однієї єдиної держави з її колишніми територіями від Іспанії до Індонезії, і в тому числі - вся Середня Азія, Кавказ, Татарстан, Башкирія тощо.

Ці злочинні режими, бачачи, як благословенна революція в Шамі набирає силу, щоразу вистоює проти нещадних нападів та не піддається на підступні виверти невірних ошуканців, трясуться в страху, усвідомлюючи свою скору погибель. І щоб віддалити хоч ненадовго відродження Халіфату, який, безсумнівно, поверне всі свої території і встановить на них праведне правління на основі Ісламу, вони створюють різні спілки і зміцнюють свої кордони. Вони настільки загрузли у своєму невірстві і невігластві, що їх гординя не дає їм просто-напросто прийняти очевидне. Підриваючи і вбиваючи свій народ, переслідуючи й заарештовуючи закликачів, ці тирани намагаються налякати народ уявними терористами і екстремістами, тоді як самі вони є тиранами, вбивцями й терористами.

Невже історії Візантійської і Римської імперії недостатньо їм у якості повчання?! Невже їм недостатньо історії Фараона?! Кожен з цих правителів хизувався своєю владою і силою, і що з ними стало?! Вони загинули, і загинете ви теж!

وَمَثَلُ الَّذِينَ كَفَرُوا كَمَثَلِ الَّذِي يَنْعِقُ بِمَا لَا يَسْمَعُ إِلَّا دُعَاءً وَنِدَاءً ۚ صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَعْقِلُونَ     ٢:١٧١

 

«Невіруючі подібні до худоби, на яку гримає пастух, тоді як вона не чує нічого, крім поклику і крику. Вони глухі, німі і сліпі. Вони нічого не розуміють» (2: 171).


Спеціально для радіо Центрального офісу Хізб ут-Тахрір
Співробітник Центрального медіа-офісу Хізб ут-Тахрір
Хамзін Ельдар
22.10.2015

Головне меню