ХАМАС прохає Росію допомогти зупинити агресію євреїв

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Ми, сини країни двох святинь, маємо повне право відчитати цих вчених за їхнє мовчання у той час, коли вся Умма потребує сильної позиції, проявленої заради Аллаха і Його релігії! Ми маємо право відкинути їх мовчання, схопити їх за руки і сказати їм: «Досить мовчати! Прагніть ж до вдоволення Аллаха!». Ми маємо право спонукати і пробудити їх, незважаючи на те, що насправді це - їх борг перед нами, у той час коли ми кричимо їм у вуха, а вони не пробудяться!

Наше право - звернутися до них із вимогою, щоб вони повели нас уперед. Але ми також маємо повне право, а точніше - навіть зобов'язані, керують вони нами чи ні, переступити їх, не чекати на їх пробудження, вирушити до того, що задовольнить Аллаха і Його Посланника ﷺ, звеличить Його релігію і умму Посланника ﷺ. У нас вже немає жодних виправдань, і ми зобов'язані залишити цей режим на Аллаха і прагнути до встановлення істинної релігії Аллаха в істинній Ісламській Державі, у державі Халіфат за методом пророкування, державі справедливості і милосердя, яка поверне нам правління Абу Бакра, Умара, Усмана і Алі, хай буде задоволений ними Аллах і хай зробить Він нас їх послідовниками!

У свою чергу, Богданов висловив заклопотаність ситуацією і пообіцяв, що Москва докладе необхідних зусиль в даному питанні.

Коментар:

Який же це великий гріх!    

Часом дії деяких ісламських рухів і їхніх лідерів приводять у повне здивування, і починає здаватися, що вони або не знають або ж не хочуть знати базових принципів Ісламу, які категорично забороняють будь-якому мусульманину, у тому числі і ісламським рухам, ігнорувати ці принципи. Мусульмани - єдина Умма, на відміну від решти людей, мусульман не ділять між собою кордони і відстані! Вони схожі на єдиний організм: якщо заболить у ньому один орган, то, безсумнівно, все тіло відгукнеться на це лихоманкою і безсонням. Мусульманин - брат мусульманину, він не утискає його, не залишить без допомоги і не дозволить, щоб він опинився в скрутному становищі. Їх війна - одна, їхній мир - один.

Хіба Машаль не відає про те, що Росія, яка вдень і вночі вбиває мусульман Шаму, бомбить мечеті і лікарні - це ворог всієї Ісламської Умми, а не тільки Шаму?! Хіба він не знає, що Росія координує свої дії з єврейським утворенням у цій лютій війні, розгорнутій у Шамі для того, щоб покінчити з його щирими жителями, які стали нездоланною стіною в сирійській революції, і для того, щоб зберегти американського агента Башара - вірного зберігача «Ізраїлю»?! Згідно з повідомленням телеканалу «Аль-Джазіра» з посиланням на міністерство оборони Росії, військово-повітряні сили Росії і єврейського утворення проводять спільні військові навчання у повітряному просторі Сирії з метою гарантування безпеки польотів літаків двох країн, а також для того, щоб уникнути потенційних конфліктів, що ясно вказує на проникнення літаків єврейського утворення у повітряний простір Шаму. Хіба Машаль не знає ці новини?! Якщо Росія координує свої рухи з єврейським утворенням для того, щоб зруйнувати Шам і остаточно покінчити з його революцією, яка стала нічним жахом всіх без винятку невірних держав і їхніх агентів, то чому ж Росія допоможе тобі, о Машаль?! Невже мусульмани Палестини дорожче і миліше серцям злочинних російських лідерів за мусульман Шаму? Та ні ж, клянуся Господом, - ненависть росіян уже проявилася на їхніх вустах, а те, що у них у серці - ще лютіше! І вони не змигнуть і оком, навіть якщо всі мусульмани Палестини, старі й малі, загинуть!

Що же з вами? Як же ви правите?

О Машаль, єдиний шлях звільнити Палестину всім відомий, і далеко не таємниця, що він полягає зовсім не у вимолюванні допомоги у безбожних держав та їхніх спецслужб, і, безсумнівно, ви всі без винятку знаєте це! Цей шлях полягає у пробудженні мусульманських армій, загнаних у свої казарми на довгу сплячку, і у вириванні цієї «пухлини» остаточно і безповоротно! А всі інші шляхи безглузді і тільки продовжують життя окупації!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Абу Хішам
Європа
19 Мухаррама 1437 х.
01.11.2015 р

Головне меню