Аль-Азхар продає аяти Аллаха за мізерну ціну!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Газета «Сьомий день» (www.youm7.com/) оприлюднила 26.10.2015 наступну новину: «У важливій постанові наглядового центру аль-Азхару, копія якого потрапила до рук редакції «Сьомий день», підкреслюється, що альянс з арміями немусульман для протистояння екстремістським групам, нехай навіть і мусульманським, є дозволеним до тих пір, поки ця співпраця не являє собою звернення за допомогою до многобожників у боротьбі з мусульманами з наміром зради.

Наглядовий центр аль-Азхара зазначив у своїй постанові, що однією з цілей Ісламського Шаріату є облаштування навколишнього світу (всесвіту), а тому заради досягнення цієї мети нам необхідно вдатися до допомоги немусульман у багатьох аспектах, як, наприклад, їхня допомога у сфері адміністративного управління, книгодрукування, промисловості, ведення бойових дій тощо. Наглядовий центр пояснив, що Посланник Аллаха ﷺ звернувся за допомогою до провідника-многобожника, коли переселявся в Медину. Також у Медині йому прислужував іудейський хлопчик, а коли Пророк ﷺ прибув до Медіни, то уклав договір між мусульманами та іудеями, в якому було наступне: «Два народи зобов'язані допомагати один одному, якщо на місто (Ясриб) буде чинитися атака». А коли в рік Худайбії Посланник Аллаха ﷺ вирушив у Мекку, то, досягнувши Зуль Хулейфи, він відправив розвідника з племені Хуза'а, щоб він дізнався все про курайшитів. І той чоловік був многобожником (мушрік)».

Коментар:

Вже перестало бути дивним або ганебним, коли ми чуємо подібні фетви, не засновані на чомусь правильному з Ісламу. Як і перестало бути дивним, коли аль-Азхар видає таку маячню, ставши просто одним з інструментів Америки і її маріонеток в пособництві її колоніальній політиці в регіоні. Аль-Азхар сьогодні, немов частина американської адміністрації, працює для просування американських рішень у формі халялю і ваджіб, і здається, що вони ось-ось стануть говорити, що у зближенні з Америкою полягає задоволеність Аллага!

Аль-Азхар робить вбивство мусульман, змову проти них і бомбардування бомбами і руйнівними ракетами, які летять з Америки та Росії, такими що відповідають цілям Шаріату і каже, що це - не з області звернення за допомогою до многобожників у боротьбі з мусульманами!!! І все це відбувається із забуттям слів Посланника Аллаха ﷺ: «Ми не висвітлюємося вогнем многобожників», - і того, що Посланник Аллаха ﷺ відмовився прийняти допомогу бану К'айнук'а (єврейське плем'я) у боротьбі з многобожниками. Тоді як же вони насмілюються звертатися за допомогою до многобожників у боротьбі з мусульманами?!
Всі викладені ними докази пов'язані з прийняттям допомоги від многобожників як індивідів або утворення(племені), що не має свого прапора та стягу і б'ється під прапором мусульман, - і в такому випадку вони (многобожники) боролися разом з мусульманами як індивіди. Однак коли Америка приймає рішення про те, що кожен, хто закликає до Ісламу або працює для встановлення його держави, є екстремістом і терористом, а потім вона ж приймає рішення боротися з ними усіма силами, піднімаючи прапор боротьби з Ісламом і його послідовниками, а ми, мусульмани, виступаємо з нею під її прапором, то це - війна проти Аллаха, Його Посланника ﷺ і віруючих!

Ми звертаємося до аль-Азхар: де були ваші фетви і ваші ініціативи років п'ять тому, коли Башар вбивав сотні тисяч мусульман?! Чому не піднялася ваша доблесть, і не закипіла кров у ваших жилах, і ревнощі не охопили вас за пролиту кров мусульман і замах на їх гідність?!

Здається, Америка вирішила втягнути Єгипет у війну в Сирії, а тому доручила своїй людині в Єгипті підготувати громадську думку для цього. Він же, у свою чергу, доручив аль-Азхар виконати свою роль в цьому, поки сам він відкрито скуповує зброю на Сході і на Заході!

О народ Кінани! Остерігайтеся хитрувань Заходу і його поплічників, які прагнуть посіяти у вашому середовищі смуту, адже серед вас є ті, хто прислухається до них і служить їм. Знайте, що допомога вашим приниженим братам є ваджіб (обов'язковою) для вас і що допомога проти них, нехай навіть і півсловом, є забороненою (харам). Не слухайте тих, хто продав свою релігію за мізерну мирську плату. Про мужі аль-Азхара, бійтеся вашого Господа і знайте, що ви станете перед Ним, і тоді Він запитає вас за все мале і велике ... і в той день відречуться від вас Обама і Сісі! Я нагадаю вам слова Всевишнього Аллаха:

يا أيها الذين آمنوا لا تتخذوا الذين اتخذوا دينكم هزوا ولعبا من الذين أوتوا الكتاب من قبلكم والكفار أولياء واتقوا الله إن كنتم مؤمنين

«О ті, які увірували! Не вважайте тих, яким Писання було даровано до вас і які глумляться над вашою релігією і вважають її розвагою, і невіруючих своїми помічниками і друзями. Бійтеся Аллаха, якщо ви є віруючими »(5:57).

Спеціально для радіо Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Хамід Абдуль-Муїн, Єгипет
16 Мухаррама 1437 х.
29.10.2015 р

Головне меню