Міф про нездоланне військо зруйнований

Новини та коментарі
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Новина:

Організація у справах затриманих і колишніх ув'язнених Палестини видала доповідь, згідно до якої на момент закінчення жовтня цього року кількість випадків арештів з боку окупаційних «ізраїльських» сил загалом склала 1520 випадків, 60% заарештованих складають діти, здебільшого - з кварталів аль-Кудсу. Організація у доповіді також вказує на те, що кількість заарештованих дітей досягла 350, і при цьому арешти поширюються на всіх без розбору - дорослих і дітей, чоловіків і жінок.

Коментар:

Вищевказані цифри ясно демонструють той жах, який охопив євреїв тільки через перехід знаряддя боротьби від каміння до ножів, так що ж буде, коли воно перейде від ножів до гармат, від дітей до солдатів, від цивільного населення до армії, що стоїть на сторожі аль -Акси?

Ці цифри ясно демонструють те велике місце, яке посідає аль-Акса в серцях мусульманської молоді так, що вони готові захищати її навіть ножами та камінням, не надаючи ніякого значення ані ціні своєї крові, ані єврейським в'язницям!

Ці цифри ясно демонструють повний провал усіляких «мирних переговорів», хоча більшість цих дітей народилися і виросли вже після підписання угоди в Осло і після «координації дій сил безпеки з єврейським утворенням». Так, їм начхати на ці договори, адже замість істини може бути тільки явна помилка!
Ці цифри ясно демонструють те, що міф про непереможне військо зруйнований, і це військо аніскільки не в змозі вистояти перед істинною армією та істинними полководцями!

І, нарешті, вони ясно демонструють усю ту мужність мусульманських дітей аль-Кудса - що саме їхнє покоління нездоланне, що вони - це квіточки знову зароджуваного панування і величі Умми! О армії Єгипту, Йорданії, Хіджаза і Туреччини! Чи не час вам посоромитися Аллаха і Його Посланника ﷺ? Чи не час хоч щось сказати?

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мірфат Салама
23 Мухаррама 1437 х.
05.11.2015 р

 

Головне меню