Правителі-агенти безбожного Заходу не врятують народ Сирії

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Радник міністра оборони Саудівської Аравії генерал Ахмед Асірі підтвердив прибуття військових літаків королівства на турецьку базу «Інджірлік» в рамках антитерористичної міжнародної коаліції, яка проводить повітряну операцію проти бойовиків «Ісламської держави».

Асірі розкрив те, що «існує консенсус між коаліційними силами в тому, щоб почати наземну операцію в Сирії, і королівство готове до цієї операції». А також він розкрив те, що відбуватимуться наради між військовими експертами країн-учасниць коаліції в найближчі дні для того, щоб обговорити «деталі і тактичні плани» майбутньої операції.

Коментар: Не існує жодних сумнівів у тому, що саудівські правителі, правителі Туреччини та інші мусульманські правителі є всього лише інструментами для досягнення західних інтересів - там, де існують інтереси Заходу, там і знаходиться релігія цих правителів. Ті, хто стежить за тим, що відбувається в Сирії, дуже добре знають, що Америка є ключовим гравцем у змові проти революції. І вона зробила Росію своїм союзником для того, щоб вбивати і лякати народ Шама, щоб схилити чашу терезів на користь тирана Шама після невдачі Ірану і його партії, яких вона також зробила собі союзниками в політичному рішенні, в якому вони всі разом до сих пір не досягли успіху. Після того, як конференція «Женева-3» зірвалася, їм треба було збільшити тиск на жителів Сирії для того, щоб просунути ряд поступок, які почала робити переговорна команда. І тому відбулися запеклі бомбардування, скоєні російськими літаками, від яких постраждали жителі місцевості північного Алеппо, що призвело до просування вперед військ режиму Асада, до взяття ними під контроль деяких районів і до зняття блокади з міст Набла, Захра і прилеглих до них територій. Разом з цим просуванням ми знаходимо прибуття саудівських військово-повітряних сил на базу «Інджірлік» в Туреччині в рамках коаліційної кампанії країн-хрестоносців, яку організувала Америка під приводом боротьби проти «ІД». Однак справжня причина всього цього - це бажання покінчити з благословенною революцією і провалити її, а також перешкодити встановленню держави Халіфат на основі методу пророцтва в Сирії.

Обмін ролями між Америкою і Росією став ясним. Таким чином, сили, які готуються брати участь в наземній операції для боротьби в інтересах злочинного режиму Башара, прикриває коаліція, очолювана США, а російська авіація прикриває сили тирана Шама і сили, лояльні до нього. На основі цього мова зовсім не йде про те, що сили турецького або саудівського режимів будуть переслідувати сили тирана Шама нібито через протистояння між Росією і Америкою, які в основі не протистоять одна одній, а є союзниками, і між ними існує угода за планом зриву благословенної революції Шама.

Ця революція є сиротою, самотньою, і ніхто з правителів-агентів не буде її підтримувати, адже вони переслідують і прагнуть лише до досягнення інтересів Заходу і своїх інтересів. Вони підносять свої політичні інтереси над кров'ю мусульман. Народ Сирії повинен усвідомлювати це, а щирі повстанські рухи повинні змусити своїх лідерів припинити будь-які зв'язки і переговори з цими продажними агентами. Вони повинні працювати для об'єднання мусульман за допомогою ясного політичного проекту, яким задоволений буде Всевишній Аллах, а саме - проекту Праведного Халіфату на основі методу пророцтва. Вони повинні всі разом міцно триматися за цей проект і цим заслужити перемогу, адже Всевишній Аллах говорить:

وَمَا النَّصْرُ إِلا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيمِ ١٢٦

«…оскільки перемога приходить лише від Могутнього і Мудрого Аллаха» (03:126).


Спеціально для Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ахмад Абд аль-Ваххаб
Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір/Вілаят Сирія
7 джумада аль-уля 1437
16.02.2016

Головне меню