Над ким вони сміються?!!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Газета «Аль-Кудс аль-Арабі»: «ВВС Саудівської Аравії на турецькій авіабазі «Інджирлік» готуються до наземної операції проти «ІДІЛ»».

Коментар: Той, хто стежить за подіями, що відбуваються в Шамі і чув про так званий  «Ісламський альянс», створений для вторгнення в цю чисту країну - центр землі Ісламу - заради того, щоб звести нанівець благословенну революцію Шама, затвердити подальше перебування режиму Асада і продовжити вплив Америки в регіоні, той знає, що це вторгнення Саудівської Аравії є всього лише одним з змов Америки, що використовує Саудівську Аравію так само, як це було раніше в Ємені. Тоді Саудівська Аравія виправдовувала своє вторгнення захистом сунітів регіону, а також тим, щоб відрубати пальці Ірану і, таким чином, показати себе серед людей захисницею мусульман і їх опікуном. І ось та ж історія повторюється знову, але вже в Шамі. Вторгнення в Шам не веде з метою надання допомоги його жителям і не ведеться заради їх захисту, як це подається. Це вторгнення - навіть не заради боротьби з «ІДІЛ». Воно - заради встановлення того, чого вже зміг досягти режим тирана на землі, щоб врятувати те, що від нього залишилося, щоб у нього залишалася головна роль на переговорах, а також для закріплення самого режиму з його злочинністю, що перевищила всі можливі межі.

О прекрасні мусульмани на землі величного Шама!

Ось ви любите їх, а вони вас не люблять. І ви вірите в усі Писання. Коли вони зустрічаються з вами, то кажуть: «Ми увірували». Коли ж залишаються одні, то кусають кінчики пальців від злоби до вас. Скажи: «Помріть від своєї злості! Аллаху відомо про те, що в грудях».

Захід і сусідні з вами держави, що зайняли позицію поруч з ним, хочуть підпорядкувати вас і схилити вас до двох речей. Перше - надати можливість силам режиму наступати і далі, щоб він зміг розділяти на частини підконтрольні вам території. Друге - наносити по вам масовані авіаудари, щоб змусити вас погодитися з їх резолюціями, після чого схилити вас до прийняття політичного плану, підготовленого Америкою.

Так давайте ж старатися над встановленням основ, даних Аллахом, за допомогою яких ми зможемо припинити їх шлях проти нас і розбити їх зусилля, щоб Аллах звернув підступи тиранів проти них самих.

Перша основа – це обрив зв’язків із Заходом. Сказав Аллах Всемогутній:

وَلاَ تَرْكَنُواْ إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُواْ فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَمَا لَكُم مِّن دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِيَاء ثُمَّ لاَ تُنصَرُونَ

«Не схиляйтеся на сторону беззаконників, щоб вас не торкнувся Вогонь. Немає у вас покровителів і помічників, крім Аллаха, і тоді ніхто вам не надасть підтримки »(11: 113).

Друга основа – це прихильність верві Аллаха і об’єднання навколо неї.

Сказав Всевишній:

وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ

«Міцно тримайтеся за верв Аллаха всі разом і не розділяйтеся» (3: 103).

Третя основа - це повалення режиму з усіма його стовпами і символіками і встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва, який звеличить Іслам і мусульман. Так давайте ж працювати на основі цих пунктів, щоб досягти вдоволення Аллаха і перемоги.

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُم فِي الأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا يَعْبُدُونَنِي لا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا وَمَن كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

«Аллах обіцяв тим з вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно до того, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями» (24:55).

 

Мухаммад ад-Далій - Абу Хамза
Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір

8 Джумада аль-авваль 1437 р.х.
17.02.2016

Головне меню