О народ Єгипту: ваші правителі закликають до демократії, яка збільшить вашу бідність і ще більше розграбує ваші блага!

Новини та коментарі
Друкарня

Аллах же обіцяє вам Халіфат на основі методу пророцтва, славу і прощення у Нього

Новина: У понеділок, 15 лютого 2016 року, на одному з інтернет-сайтів було опубліковано заяву президента Єгипту в інтерв'ю французькому журналу «Jeune Afrique», де він сказав, що побудова демократії в Єгипті вимагає довгого і безперервного процесу, від 20 до 25 років. Додавши, він сказав, що цей період вважається невеликим для досягнення такої мети в повному обсязі. Сісі також підкреслив, що нинішній експеримент в Єгипті в своєму розпорядженні всього лише чотирма роками, і що «цей досвід повинен тривати і поважати волю народу». Сісі сказав, що розвиток є важливою умовою для досягнення демократії, і що для цього потрібно поліпшити освіту, боротьбу з корупцією і бідністю, а також необхідне прийняття стандартів в галузі прав людини в контексті обставин і природи суспільства.

Коментар: Маріонеткові агенти-правителі не перестають брехати про уявну демократію і про повагу волі народу. Говорячи про цю демократію, яка правила Єгиптом протягом багатьох десятиліть, необхідно відзначити, що це - вигадана ідея, яку неможливо застосувати. Ніколи вона не втілювалася і ніколи не втілиться ні в Єгипті, ні в іншому місці, ні навіть в її власних державах. Де вони, ці демократія і свободи у Франції, яка забороняє нікаб і вважає, що це - злочин?! Де вона, ця демократія, в той час коли забороняють будівництво мечетей і зносять багато з них в різних країнах Європи?! Де вона в Америці, де порушуються права чорношкірих і інших «меншин»?! Де ж згнила демократія з її свободами по відношенню до того, що відбувається в наших країнах під егідою Заходу, який прагне нав'язати нам її насильно?! Захід нав'язує нам цю демократію, щоб наші країни продовжували залишатися колоніями невірного Заходу, щоб поневолювати народи цих країн і грабувати наші багатства, відкриваючи ринок для своїх компаній, де і коли він цього захоче.

Ми сказали, що демократія є вигаданою ідеєю неможливого застосування, це так тому, що вона є продуктом людського розуму, який не може правильно ставитися до проблем і потреб людей і вирішувати їх, вона не в змозі знайти вирішення цих проблем і задовольнити потреби людей. Це - щодо основи і джерела демократії, але, з точки зору її застосування, якщо в якості прикладу ми візьмемо Америку, то хіба американський народ вибирає президента?! Візуально - так, як це відбувається в кожній країні, яка претендує на демократію, в тому числі - і в Єгипті. Але реальність говорить про інше: ті, хто дійсно контролює виборчий процес, - це спонсори, які фінансують вибори. Вони утворюють громадську думку, і люди вибирають тих, хто справді дбає про інтереси спонсорів перш за інтереси народу. Вони також встановлюють гірших правителів у наших країнах, щоб зберігати тут свої інтереси. Їх не цікавлять результати виборів, якщо будуть страждати їхні інтереси, і, можливо, те, що зробили військові в Єгипті, є дуже хорошим прикладом цього.

О жителі Єгипту: такі вони - ваші правителі, і до влади над вами їх привів Захід, щоб поневолити вашу країну, щоб ваша країна залишалася під ярмом залежності і приниження. Захід отримує задоволення і насолоджується, грабуючи ваші багатства. А тому Захід зберігає цих маріонеток, щоб вони були перешкодами між вами і тим, що принесе вам славу і гідність і відновить вам ваші права. Захід разом з його маріонетками використовує проти вас всі види обману і хитрості, щоб вашу увагу не було звернуто на те, що випливає з вашої віри, а саме - повне втілення Ісламу в Халіфаті, заснованому на методі пророцтва, в системі, що прийшла до вас через одкровення, яка є бездоганною, ідеальною і не має недоліків. Ця система має повне, всеосяжне рішення для кожної життєвої проблеми і положення. Ця система здатна задовольнити всі наші потреби з повним і всеосяжним описом того, як реалізувати ці рішення, які відповідають нашій природі - природі людини, яку створив Аллах і встановив для нас правильні основи для розвитку Умми і відродження Єгипту. Серед вас є провідна партія Хізб ут-Тахрір, яка бреше ніколи, яка працює, спираючись на Книгу Аллаха і Сунну Його Посланника ﷺ, яка підготувала конституцію для Умми, щоб реалізувати цей проект. І тоді почнеться розвиток з першого ж дня і закінчиться розграбування багатств і благ цієї Умми, люди з першого ж дня відчують різницю і зміни в результаті втілення Ісламу. Умма відчує різницю, як тільки припиняться поставки нафти, газу, мінералів і золота Заходу, що відбувається зараз кожен день, кожну годину, і тоді і Умма і Захід відчують велику різницю. Скільки нафти і газу грабує Захід, але ж це - суспільна власність, що належить всій Уммі, всі мають права на цю власність. Тільки цього достатньо (і цього навіть більш ніж достатньо), щоб задовольнити всі потреби Умми, однак зараз це йде Заходу фактично безкоштовно. Щоб зупинити це, необхідна держава Халіфат на основі методу пророцтва.

А тому ваші правителі, сторожа Заходу, будуть як і раніше лякати вас, а іноді заохочувати, обіцяти, обманювати і закликати до брехливої і уявної демократії, щоб капіталізм Заходу продовжував правити вами і керувати вашим багатством і благами, а також щоб у вас не встановився халіфат на основі методу пророцтва, який поведе вас до слави і покінчить з приниженнями, які тривають десятиліттями.

І ваші брати в Хізб ут-Тахрір будуть продовжувати нагадувати вам про обіцянку Аллахом Халіфату на основі методу пророцтва, а також про необхідність роботи заради його встановлення і про підтримку тих, хто працює на цьому шляху, до тих пір, поки ви не звільнитеся від обов'язку його встановлення перед Аллахом. І тоді тільки Іслам повністю втілиться, і люди натовпами почнуть приймати релігію Аллаха. Так будьте ж з ними, допомагайте їм, підтримайте їх і будьте ансарами, щоб Халіфат встановився вашими руками, і тоді ви придбаєте славу і владу в цьому світі і високу ступінь в День Воскресіння, в майбутньому житті. Знайте, що немає нічого вище цього, це - найвища мета і ступінь винагороди, в цьому - достаток Аллаха. Так прагнете ж до цього, про жителі Єгипту і його армія. Допоможіть Аллаху, Його Посланнику ﷺ і тим, хто працює на цьому шляху. Залиште і відкиньте цих правителів, сторожів Заходу, не вірте тому, що вони обіцяють вам. Вони не дадуть вам нічого, крім омани, результат якої - явний збиток в обох світах. Відмовтеся від них, не йдіть їх шляхом і будьте вірні тільки Аллаху, Його Посланника ﷺ, Його релігії і Книзі. Ні слави для вас ні в чому крім Ісламу. Якщо ви будете щирі з Аллахом, то Він обдарує вас перемогою і славою, адже Він - Щедрий, Багатий і Достохвальний. Аллах – вершить Свою справу, однак невірні не знають цього!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланнику, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя» (08:24).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Аля уд-Дін аз-Затій
Очільник комісії зі зв’язків Хізб ут-Тахрір у Єгипті
9 Джумада аль-уля 1437 х.
02.18.2016

Головне меню