Ослаблений режим тримається за рахунок підтримки Америки і залежності деяких лідерів загонів від агентів Америки

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Повідомляється, що режим Асада зобов'язав всіх держслужбовців громадського сектора протягом місяця пройти військову підготовку в управлінні цивільної оборони під керівництвом досвідчених офіцерів для вербування в загони шабіхи. Дана мобілізація стосується кожного, хто не досяг віку 50 років, крім поранених або тих, хто не в змозі тримати зброю.

Коментар: На додаток до цієї новини нагадаємо, що Росія втрутилася в Сирію лише для того, щоб дати підтримку тирану Асаду і запобігти його падіння. Все це підтверджує факт того, що режим Башара руйнується, а Америка намагається продовжити перебування Асада при владі. Мало було партії Ірану в Лівані ( «Хізбалли»), збройних формувань з різних країн світу, так ще й Росія увійшла зі своїми авіаударами?! Але і вона не принесла змін погіршуваній реальності режиму. І, наостанок, перемир'я США в Сирії стало таким собі «штучним диханням» для сирійського режиму.

Народу Шама майже відразу стало зрозуміло те, що режим порочний, а бажаючий відстрочити його кінець - прихильник Америки, а також те, що зв'язок деяких лідерів ополчень з такими країнами регіону, як Саудівська Аравія і Туреччина, котрі підпорядковуються наказам Америки, заморозила багато фронтів і нерідко спотворювала хід революції. Однак цього не розуміють лідери цих самих ополчень, або не хочуть розуміти.

Сьогодні, через п'ять років благословенної революції, режим як і раніше готує сили, примушуючи людей долучитися до проурядових загонів, тим самим підтверджуючи своє падіння і нездатність стояти на ногах. І тому щирі лідери ополчень повинні зрозуміти, що порятунок - лише в прихильності до релігії Аллаха і в об'єднанні навколо Шаріату - того Шаріату, який скине цей режим і встановить закони Ісламу. Те ж саме стосується і народу Шама, якому слід підтримати повстанські загони для позбавлення від Америки і схвалити те, чим задоволений Аллах, а саме - об'єднання навколо Його приписів, їх дотримання і надія на Нього. Адже тільки Аллах є справжнім Помічником і Захисником для своїх віруючих рабів.

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ

«Аллах владний вершити Свої справи, однак більшість людей не знає про це» (12:21).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мунір Насир
Член Інформаційного бюро Хізб ут-Тахрір у Сирії
21 джумада аль-уля 1437
01.03.2016

Головне меню