Тиран Карімов забороняє мусульманам Узбекистану брати омовіння

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: 26 лютого ІА «Радіо Свобода», посилаючись на інформацію від підприємців, повідомило: «Комісія з Ташкента доручила адміністрації ринку «Барака Савда» у місті Маргілані ліквідувати з туалету на території ринку все глечики й інший посуд для омовіння. Заборонили здійснювати омовіння. Зараз адміністрація ринку дуже жорстко контролює всіх торговців, нам не дозволяють навіть таємно здійснювати омовіння».

Коментар: Ненависть Карімова і його слуг по відношенню до Ісламу і мусульман не знає меж. Спочатку на ринках були закриті молитовні приміщення, потім заборонили продавати хіджаби і всю релігійну атрибутику, зачинено крамниці, де продавались ісламські книги, заборонили носіння бороди, а жінок у хіджабах почали роздягати прямо на вулиці.

Тепер режим тирана напав на омовіння. Будучи у страху від неминучого відродження Халіфату режим гарячково намагається стерти в суспільстві всякий прояв Ісламу. Мусульмани Узбекистану намагаються дотримуватися в своєму повсякденному житті всіх особистісних зобов'язань, які покладені на них Аллахом, і одна з них - це молитва. І, як усім відомо, омовіння - це один із стовпів молитви. Знаючи це, підприємці на ринках створили умови як для себе, так і для покупців, щоб здійснювати його. І ні для кого не секрет, що невід'ємною частиною Ісламу є також і очищення після відвідування відхожого місця. І чимало мусульман дотримуються Сунни нашого улюбленого Пророка Мухаммада ﷺ, яка полягає в тому, щоб ходити з омовінням у будь-який час, до і після молитви.

Але режим Карімова, будучи сам нечистим і далеким від Ісламу, хоче відвернути і народ від чистоти, молитви і Ісламу. Місцева поліція забрала всі предмети, необхідні для обмивання, і пильно стежить за кожним, щоб люди навіть потай не брали омовіння і не читали молитву на території ринків.

Як же загруз в своєму невігластві і зарозумілості режим тирана Карімова! Як же цей режим боїться відродження Ісламу, що бачить загрозу навіть в омовінні!

О мусульмани Узбекистану! Цей режим тирана Карімова заборонив нам все, що стосується маленького і великого, обов'язкового і бажаного з нашої релігії - Ісламу! Вже давно настав час докорінної зміни цієї порочної реальності! Настала пора скинути тиранічний режим іудея Карімова! Поспішайте позбутися тиранії тагута Карімова! Настала пора відродити ісламський спосіб життя! Всевишній Аллах сказав у Своїй благородній книзі:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا وَمَن كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُولَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

«Аллах обіцяв тим з вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно до того, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями»(24:55).


Спеціально для радіо Центрального офісу Хізб ут-Тахрір
Співробітник Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Хамзін Ельдар
14.03.2016

Головне меню