Росія загрожує Америці застосуванням сили проти порушників перемир’я в Сирії

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Росія заявила, що почне застосовувати силу в односторонньому порядку щодо порушників перемир'я в Сирії, якщо до вівторка не будуть досягнуті загальні домовленості зі Сполученими Штатами.

Інформаційне агентство «Рейтерз» опублікувало слова американського відповідального секретаря в Женеві: «Заяви Росії вказують на відсутність її поінформованості, оскільки перш за все боки докладно обговорювали ці моменти, які все ще знаходяться в стадії обговорення конструктивного рішення».

Коментар: Вчора США привітали рішення Росії щодо виведення військ з Сирії, а сьогодні Росія загрожує Америці застосуванням сили проти порушників перемир'я. Така суть Росії, яка крок за кроком слідує Америці. З того моменту, як Росія почала атакувати Сирію, ми спостерігаємо зустрічі, конференції, угоди між США і Росією. Так як після цього Росія погрожує Америці, будучи покірною слугою США у війні з Сирією?!

Питання, яке може виникнути: хто ж насправді є порушником перемир'я в Сирії? Хіба сирійський режим і Росія є порушниками перемир'я? І з яких пір Росія перестала атакувати супротивників режиму? Для чого вся ця брехня? Хіба Росія може приймати рішення за спиною Америки? Росія, яка мала вагу і могла приймати рішення, закінчилася ще в 2003 році, коли Америка зважилася вторгнутися в Ірак, а Росія заперечила це разом з Францією, використавши право голосу проти американського проекту по вторгненню в Ірак, хоча США начхали на їх рішення і рішення всього світу і вторглися в Ірак.

Сьогодні Росія веде політику щодо Сирії, бажану Америці, отримуючи інструкції від неї. Спостерігачі, іменовані «міжнародним співтовариством», покликані покласти край сирійській революції і створити демократичну державу, виходячи зі страху перед спільним ворогом - Ісламом і другою Праведною державою Халіфат, встановленою за методом пророцтва.

У завершення ми кажемо те, що сказав імам Шафії, хай буде вдоволений ним Аллах: «Що б не летіло вверх, воно обов’язково впаде вниз...».

Всевишній Аллах сповістив нас про загибель Америки і Росії, незалежно від досягнутої ними сили. Аллах каже:

وَإِذَا أَرَدْنَا أَنْ نُهْلِكَ قَرْيَةً أَمَرْنَا مُتْرَفِيهَا فَفَسَقُوا فِيهَا فَحَقَّ عَلَيْهَا الْقَوْلُ فَدَمَّرْنَاهَا تَدْمِيرًا ١٦ وَكَمْ أَهْلَكْنَا مِنَ الْقُرُونِ مِنْ بَعْدِ نُوحٍ وَكَفَى بِرَبِّكَ بِذُنُوبِ عِبَادِهِ خَبِيرًا بَصِيرًا ١٧

«Коли Ми хотіли погубити будь-яке село, то веліли його розбещеним розкішшю жителям скоритися Аллаху. Коли ж вони віддавалися нечестю, то щодо нього збувалося Слово, і Ми знищували його повністю. Скільки ж поколінь ми погубили після Нуха! Досить того, що Аллах знає і бачить гріхи Своїх рабів»(17: 16,17).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Салім – Палестина
14 джумада ас-сані 1437
23.03.2016

Головне меню