Ціна, за яку Ердоган продав народ Сирії

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Турецька влада в ході великої операції за участю берегової охорони і вертольотів в цю п'ятницю перегородили шлях сотням біженців, що прямують на грецький острів Лесбос, оскільки європейські лідери уклали угоду з Анкарою, спрямовану на припинення незаконної міграції в Європу.

«Влада затримала близько 1.700 мігрантів, багато з яких були затримані в морі, а інші - в гуртожитку на турецькому узбережжі Егейського моря в місті Дікілі», - повідомив старший співробітник служби безпеки Туреччини інформаційному агентству «Reuters».

У Брюсселі лідери Євросоюзу схвалили суперечливу угоду з Туреччиною, призначену для припинення нелегальної міграції до Європи в обмін на фінансові та політичні вигоди для Анкари.

Коментар: Ердоган раз по раз розкриває свою брехню і неправдивість. Ми бачимо, як він не дотримав жодної своєї обіцянки: про те, що не допустить масових вбивств, що народ Сирії - мухаджири, а народ Туреччини - ансари, що турецькі кордони ні в якому разі не будуть закриті перед «нашими братами» з Сирії. І він продовжує замовчувати про масові вбивства Башара Асада і не поспішає допомогти мусульманському народу Сирії при тому, що армія Туреччини розташована в декількох кілометрах від кордону, розкресленному Англією для відділення Сирії від Османського Халіфату! Замість того, щоб врятувати своїх братів, Ердоган обмежується лише порожніми поетичними гаслами.

Сьогодні спливають нові факти для тих, хто як і раніше вірить світському режиму Ердогана. А саме - те, що ціною «сирійських біженців» було куплено кілька мільярдів доларів і отримано визнання Європою місця Туреччини в лоні християнського утворення (ЄС). А це гризе Європу з економічного боку, оскільки Туреччина, так само, як і Греція, завдасть шкоди її економіці.

І все ж пригноблені біженці продовжують жити між інтересами держав на рубежі сирійського, турецького та грецького кордонів. У них немає помічника або захисника, крім Аллаха. Народ Сирії залишається єдиним, чиєю долею маніпулюють. Ердоган розкрив хибність своєї політики, передавши їх «справедливості і гуманності» Європи, в той час як сама Європа, нічим не відрізняючись від Америки і її агента Башара Асада, повністю загрузла в обмані.

Тим часом, Шам готується до народження справжніх героїв, чиї хоробрість і честь будуть прописані на сторінках історії Ісламської Умми. А результат зрадників і агентів - у Аллаха.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Рола Ібрагім - Шам
13 джумада ас-сані 1437
22.03.2016

Головне меню