Сама наявність єврейської окупації вже є найбільшим злочином

Новини та коментарі
Друкарня

Той, хто хоче звільнення цих земель, не потребує камер спостереження для фіксування злочинів

Новина: У четвер голова Палестинської автономії Махмуд Аббас прийняв у своїй резиденції в Рамаллі міністра закордонних справ Йорданії Насера Джоду. Гість говорив про бажання Йорданії захистити ісламські і християнські святині в окупованому місті Єрусалимі і в мечеті аль-Акса - зокрема, як і говорив про прихильність до збереження «статус-кво», а також про питання камер відеоспостереження для виявлення атак сил єврейського утворення на аль-Аксу і на Храмову гору.

У той же день з'явилося відео, розміщене на єврейських сайтах, де солдат «Ізраїлю» застрелив лежачого палестинського юнака. На відео військовий під приводом виконання спецоперації в Тель-Румейда (в Хевроні) підійшов до хлопця і зробив «контрольний постріл» йому в голову.

Коментар: По-перше, сама по собі окупація євреями благословенної землі Палестини, виселення жителів і регулярні вбивства палестинського народу є жорстокими злочинами. І цього достатньо для повної ліквідації цього єврейського утворення руками хороброї і доблесної йорданської армії та армій інших мусульманських країн, як і повернення ними Палестини, її народу і мечеті аль-Акса назад в обійми Ісламської Умми.

По-друге, той, хто хоче звільнити ці землі, не потребує камер, щоб довести причетність єврейських окупантів до злочинів. Вбивство цього хлопця з відео, яке з'явилося в інтернеті в той самий день, коли літак міністра Йорданії сів у Рамаллі, - лише один приклад з безлічі тисяч, мають місце з моменту окупації Палестини. Чим же зайняті уряди мусульманських країн для того, щоб припинити ці злочини?

І по-третє, мечеть аль-Акса потребує звільнення від окупації, а не у встановленні «камер стеження» для колекціонування злочинів окупантів на адресу мечеті і її прихожан. Саме це - ознака доброзичливості щодо палестинців. Або, можливо, камери повинні збирати інформацію про незгодних з окупацією жителів для сіоністів і уряду Йорданії, котрі хочуть звільнення земель Палестини?

Шахіди Палестини залишили повідомлення, написане їх кров'ю, для армій Йорданії та інших мусульманських країн про те, що Палестина має потреби в чоловіках, готових до жертв заради звільнення палестинців з пазурів окупантів. Ви відповідальні за повалення правителів і вибір халіфа, який потім поведе вас на джихад і звільнить Палестину й інші окуповані території мусульман. Це і є велич обох світів. Чи знайдеться той, хто відповість Аллаху?

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя»(8:24).

 


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ахмад Хатіб Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Палестині
17 джумада ас-сані
26.03.2016

Головне меню