Нехай вас не зводить Америка! Вона вустами свого президента визнала свою слабкість і провал

Новини та коментарі
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Новина: Президент США Барак Обама 23.03.2016 заявив, що він «не очікує зсуву в мирному процесі на Близькому Сході до закінчення свого президентського терміну» і що він підсилить «свою підтримку в даний час ідеї двох держав, де євреї пліч-о-пліч, мирно живуть з палестинцями». Ці заяви пролунали після доповіді, яка свідчить про те, що його адміністрація посилено вивчає це питання.

А також він сказав: «Це - справа, яку я не в змозі завершити...я не думаю, що це можливо зробити за майбутні дев'ять місяців...адже минуло шістдесят років...і це не відбудеться за наступні дев'ять місяців...». І ще він сказав: «Тут ходять розмови щодо рішення шляхом створення однієї держави з роздільним урядом. Мені важко уявити те, що це призведе до стабілізації...в даний час існує сильна недовіра між двома народами...сам регіон є свідком заворушень, які в більшій мірі змусили мене вважати, що рішення про створення двох держав є кращим рішенням».

Коментар: Агенти Заходу в Палестині роблять ставку на Америку, прагнучи до грошей і влади. Вони хочуть, щоб вона встановила для них державу, де вона призначить їх правителями, наповнивши їх кишені грошима за їх відмову від більше ніж 80% Палестини на користь євреїв і за те, що вони погодяться зі встановленням держави, завданням якої буде збереження євреїв, яке служитиме Америці і євреям. Однак Америка устами свого президента оголосила про свій провал у здійсненні проекту за утворенням немічної держави після того, як натрапила на того, хто кинув їй виклик і став протидіяти їй. А ці агенти нехай викажуть велич, подивляться на себе і повернуться до Аллаха і своєї Умми та відійдуть від гріховності і зради, оскільки вони нічого не отримають в цьому світі. І не буде у них держави, адже їх пані Америка хотіла досягти цього протягом шістдесяти років, але не досягла цього, як про це сказав Обама. Хіба вони готові чекати ще шістдесят років?!

Що стосується щирого палестинського народу, то він в принципі відмовляється і не бажає чекати жодного дня. І він усвідомлює, що він скутий і обложений з усіх боків. І він чекає звільнення від Аллаха, щоб Він надав милість мусульманам в регіоні за допомогою Праведного Халіфату за методом пророцтва, який відправить свої війська для звільнення Палестини. І в цьому випадку США не зможе вистояти перед наступом військ Халіфату, адже вона слабша, ніж житло павука. І духовна сила мусульман сильніше, ніж увесь ядерний арсенал, стратегічні озброєння і балістичні ракети Америки, адже якщо її змогли зломити групи з числа мусульман Іраку і Афганістану, то як тоді запалають поля битв у Палестині, яку шанує кожен в цій Уммі. Тоді всі мусульмани пожертвують своїми мужами. Мусульмани битимуться з євреями, і тоді дерева і каміння скажуть: «Мусульманине, рабе Аллаха! Ось, за мною ховається єврей. Іди і вбий його», - як про це сказав Шляхетний Посланник ﷺ, якому посилалися аяти від Аллаха, які збуваються над мусульманами протягом чотирнадцяти століть.

По-друге, ми хочемо сказати західним агентам, які ведуть переговори в Женеві, називаючи себе сирійською опозицією, хоча вони, насправді, не представляють народ Сирії: ось вона Америка, слабка і терпить невдачу в Палестині, яка протягом п'яти років не змогла погасити революцію Умми в Шамі. Вона розв'язала руки баасистсько-нусайрітському режиму, щоб він знищував і вбивав. Вона привернула до цього Іран, його партію в Лівані і банди з усього регіону, які накинулися на революцію з усією ненавистю. Америка також залучила до цього Росію, ворога Ісламу, і вона (а разом з нею - її союзники і агенти) увійшла в регіон, але навіть при всьому цьому Америка зазнає невдачі. Навіть якщо пройде шістдесят років з початку благословенної революції Шама, то Америці та її союзникам все одно не вдасться погасити її. Доказом цього є те, що група, яка зародилася в цих країнах з синів цієї Умми, протягом шістдесяти років працює над поширенням ідеї Халіфату. І вона досягла успіху в її поширенні і закріпила її в умах людей, що втілилося в революції Шама, де Америка, Британія, Росія, їх союзники і агенти не в змозі придушити це.

Америка робить ставку на тих, хто зрадив революцію, на тих людей, які ведуть переговори з її агентами з числа злочинного світського режиму. Вона чекає від своїх агентів з числа тих, хто домовляється з євреями в Палестині, великих поступок в своїх позиціях, але ці агенти не отримають нічого, крім ганьби і приниження. І вони зазнають невдачі разом зі своєю пані Америкою перед волею і духовною силою Умми, яка заблищить своїми синами у Шамі, які приносяться протягом п'яти років в жертву, і збудуться слова Благородного Посланника Аллаха ﷺ про землі Аллаха, які є центром Ісламу, а потім встановиться Халіфат на Святій землі.

Нехай знають ці переговорники з числа тих, хто зрадив революцію і її цілі, і ті, які зневірилися у допомозі Аллаха і підкорилися Америці, яка робить тільки те, що в її інтересах, і сподівалися на те, що вона дасть їм що-небудь при своїх обмежених можливостях, що вона вже оголосила про свою невдачу і слабкість в Палестині. І реальність показує її провал і слабкість в Сирії. Нехай знають ці переговорники, що мусульмани Шама, починаючи з півночі Сирії і до півдня Палестини, ніколи не зневіряються у допомозі Аллаха і ніколи не підкоряться Америці і тим, хто разом з нею, аж поки не збудеться обіцяне Аллахом вустами Його Пророка (с.а. с.) так само, як через десятиліття виповнилося обіцяне Ним пророку Юсуфу і його батьку Якубу, де Аллах сказав його вустами:

﴿إنَّهُ لَا يَيْأَسُ مِنْ رَوْحِ اللهِ إلاَّ القَومُ الكَافِرونَ﴾

«Воістину, зневіряються в милості Аллаха тільки люди невіруючі» (12:87).

Спеціально для радіо центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Асад Мансур
19 джумада ас-сані
28.03.2016

Головне меню