Капіталістична система відкрито виставляє свою гидоту і розкриває корумпованість впливових осіб у цій системі

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: На електронній сторінці інформагентства «BBC» в понеділок 04.04.2016 була опублікована наступна новина: секретні документи «розкривають» зв'язок Мубарака, Каддафі і Асада через іноземні компанії. У цій новині йдеться: «Величезна кількість документів, які просочилися, показала, як багаті і впливові особи, включаючи глав держав, використовують податкові махінації, щоб заховати свої багатства за кордоном.

Документи показують, як різні компанії допомагають агентам відмивати гроші, уникати покарань та штрафних санкцій, а також ухилитися від сплати податків. Одна з таких компаній стверджує, що вона працює на даному ринку протягом 40 років, і жодного разу по відношенню до неї не було закидів щодо її репутації або звинувачень у скоєнні кримінальних злочинів».

Коментар: Зараз нікого не здивувати повідомленнями про корупцію політичних лідерів, економістів і навіть таких відповідальних осіб, як лікарі, вчителі, судді та навіть духовні особи.

Корупція процвітає у всіх установах капіталістичних країн і в різних соціальних, політичних і релігійних колах.

Одним з елементів дурості тих, хто встановив цю корумповану систему, є те, що вони своїми руками зміцнили фактори, що ведуть до смерті їх ідеологію, корумповані системи і режими. Вони встановили свободу особистості і суспільства, а також прибрали обмеження, перш за все - обмеження свободи особистості, яка захищена від обмежень сім'ї, релігії або звичаїв суспільства. Таким чином, вони виховали егоїстичних і озвірілих індивідів, більш того - вони виховали індивідів, які перебувають у пошуку чужих помилок і злочинів, щоб витягти з них свою вигоду, і експлуатують людей заради своїх інтересів. І цим самим вони перетворили життя людей у нестерпне пекло.

І ми час від часу дізнаємося секрети цих корумпованих бандитів, які публікуються установами або окремими особами, які стежать за ними за власною ініціативою або підштовхуються до цього спецслужбами, конкурентами або інститутами, мотивованими особистою метою шантажу і легкого прибутку.

І подібна система керує цим світом?! Що це за ступінь деградації, якої досягла сучасна людина, адже вона із задоволенням живе в цьому лісі озвірілих дикунів ?! І вона навіть пальцем не поворухне, щоб вийти з цього положення і почати пошуки мирного і безпечного життя!

На противагу цьому може виступити тільки Халіфат з його системою, яка послана Господом світів, з розвитком і збільшенням кількості щирих ватажків і особистостей, дії яких будуть ґрунтуватися на богобоязливості. Коли виховається ціле покоління людей на законах релігії, то дисципліною і законослухняністю буде керувати богобоязливість і прагнення отримати вдоволення Всевишнього Аллаха, а не страх перед палицею і владою.

Духовна і матеріальна забезпеченість - тобто повне задоволення його потреб - буде заважати думати людині про порушення законів і перехід кордонів.

А також гарантуванням Халіфатом безпеки, забороною шпигунства і суворим покаранням злочинців буде досягнута безпека серед людей, і кожна людина буде перебувати в безпеці і анітрохи не боятиметься за своє життя і права, живучи в безпеці і душевному спокої.

Так де ж власники яскравих умів, які прагнуть до розвитку, щастя, насолоди і спокою?! Де вони, чому вони не працюють для повалення ліберальної капіталістичної системи, вигаданої людиною, яка зруйнувала життя людей, індивідів і товариств?! Чому вони не працюють для встановлення Халіфату - системи, посланої Господом світів, в якій немає ані брехні, ані помилок, яку створив Творець світів, Знаючий реальність всього сущого і людей?!

О Аллах, даруй нас незабаром Халіфатом і даруй людству щасливе життя в його затінку.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Асмаа Толиб
27 Джумада ас-сані 1437
5.04.2016

Головне меню