Халіфат близько, всупереч крикам обурення секуляристів в Туреччині

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Депутат «Республіканської народної партії» (CHP) м. Чанаккале Мухаррем Еркек на прес-конференції висловив протест проти дій Хізб ут-Тахрір, який провів Всесвітню конференцію в Анкарі 6 березня. А також депутат закликав уряд і міністерство внутрішніх справ почати розслідування і з'ясувати, як було допущено проведення конференції цією «терористичною організацією», що кидає виклик світським принципам Турецької республіки. ( «Meclis Haber», 08.03.2016).

Депутат «Республіканської народної партії» (CHP) м.Ізмір Айтун Чирай звернувся до міністра внутрішніх справ, вимагаючи відповісти: «Як терористична організація могла зібратися на конференцію в центрі Анкари, в той час як глава Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Туреччині Махмут Кар заявляє, що прапор Халіфату буде піднятий в столиці Турецької республіки - Анкарі? »(Газета« Ege'de SonSöz», 09.03.2016).

Коментар: Всесвітня конференція в Анкарі під назвою «Халіфат - мрія або близьке майбутнє?» Пройшла як грім серед ясного неба для секуляристів, яким стало погано від мови про Халіфат. Про Халіфат, який 3 березня 1924 року примусово замінений на форму правління, запропоновану Мустафою Кемалем.

Метою всесвітньої конференції, організованої партією Хізб ут-Тахрір, служило нагадування Уммі мусульман про те, що життя під покровом Шаріату можливе лише зі встановленням Халіфату за методом пророцтва. І це - єдиний шлях до втілення законів Аллаха. Тільки тоді буде відбуватися турбота про людей - як про мусульман, так і про немусульман - згідно склепіння чистих божественних законів, а Ісламська Умма і все людство в цілому звільняться від кайданів жалюгідного колоніалізму і від його армії. А також вони звільняться від його ідейних і культурних нападок, які не мають під собою доводів для задоволення розуму і природи людини, що охоплюють лише жменьку власників капіталу, але приречуючих решту людства до болю і гіркоти воєн між країнами, які воюють заради грабунку і панування над людським майном замість того, щоб проявити економічну, фінансову та інформаційну турботу про цих людей.

Конференція в комплексі ім. Ататюрка в центрі Анкари була проведена з метою струснути принципи секуляризму в Туреччині, а також донести послання Ісламу Ісламській Уммі і всьому світу. І вона була проведена також для того, щоб дати зрозуміти, що мусульмани залишаються вірними своїй рішучості і слову, даному Аллаху.

На конференції виступали доповідачі з усіх куточків світу, таких як Єрусалим, Шам, Індонезія, Середня Азія, а також з Росії, Данії та Австралії, щоб спонукати мусульман до позбавлення від влади секуляризму і до встановлення істинної і справедливої держави Халіфат. Адже саме тоді до Умми повернеться її єдність і звання кращої громади, виведеної для людей. Тоді мусульмани позбудуться тісноти цього світу і знайдуть неосяжність вічного життя, позбудуться від гнітючих релігій і насолодяться справедливістю Ісламу.

І нарешті, ми звертаємося до тих, хто не прийняв нашого нагадування, звернувся до владних інституцій невіри і звинуватив Хізб ут-Тахрір в тероризмі: «Який терор ви бачили від Хізб ут-Тахрір, крім відкритого слова істини? Хіба ви не розумієте? Або не чуєте? Якщо у вас є хоч малий доказ цьому, то ми готові зустрітися і спростувати його. Але ви, як завжди, вдаєтеся до жалюгідних відмовок про тероризм!».

كَتَبَ اللَّهُ لَأَغْلِبَنَّ أَنَا وَرُسُلِي إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ

«Аллах наказав: «Перемогу неодмінно одержимо Я і Мої посланці! »Воістину, Аллах - Всесильний, Могутній» (58:21).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу
Керівник Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Усман Баххаш
3 джумада ас-сані 1437
03.12.2016

Головне меню