Слуги Америки можуть тільки слухатися і підкорятися

Syrian opposition chief Riad Hijab, right, standing next to High Negotiations Committee (HNC) spokesman Salem al-Meslet, left, as they attend a press conference after Syrian peace talks, at the President Wilson hotel in Geneva, Switzerland, Feb 3, 2016. (Martial Trezzini / Keystone via AP)

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: «Рейтер»: сирійська опозиція оголосила про свою згоду на перемир'я терміном до трьох тижнів за умови припинення авіаударів з боку Росії.

Коментар: Посланник Аллаха ﷺ сказав: «Якщо не соромишся, то чини як побажаєш».

У той час, коли народ Шама залишає Сирію, а Росія обсипає цивільних осіб бойовими снарядами і ракетами, на сцені з'являється опозиція, утворена шпигунами Америки. Вона заявляє про свою згоду на «перемир'я» з умовою припинення вогню, ніби режим здатний дотримуватися договору і надати безпеку, Росія може прийняти рішення про припинення атак, а міжнародному співтовариству є якась довіра!!!

Той, хто стежить за перебігом подій на сирійській арені, помітить, що одну сторону медалі зайняв режим, а іншу - опозиція, і кожен з них виконує певну роль в реалізації політичних маневрів. В даному випадку, роль опозиції полягає у прийнятті угоди про припинення вогню, і це - не що інше, як покора покірного раба.

Режим підтримують усіма видами зброї і надають йому авіаційну підтримку, допомагаючи досягти прогресу в наземних операціях, в той час як збройна опозиція задіяна у виконанні наказів з боку штаб-квартири «Militari Operation Cooperation» (штаб, заснований американськими спецслужбами, в складі якого знаходяться спецслужби Йорданії, Саудії, Еміратів і деяких західних держав) і в наданні режиму шансу добитися просування і прогресу, для чого і влаштовується це перемир'я, яке, в підсумку, призведе до успіху режиму, а потім - і самої Америки.

О щирі мусульмани Шама! Подібні перемир'я і переговори погубили Палестину, надавши легітимність іудеям. Тепер вони хочуть укласти перемир'я і припинити бої, що, в підсумку, буде на руку режиму і дозволить повторно розробити новий план вирішення сирійської кризи в новому його обличчі. О народ Шама! Візьміть за руки своїх щирих братів-моджахедів і покличте їх схопитися за верв Аллаха. Покличте їх прийняти ясний проект Шаріату, розроблений членами Хізб ут-Тахрір, який ніколи не обдурить і не зрадить свій народ, і він досягне, з вашою допомогою, встановлення законів Аллаха.

Всевишній Аллах сказав:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ٢٠٠

«О ті, які увірували! Будьте терплячі, запасайтесь терпінням, несіть службу на заставах і бійтеся Аллаха, можливо, ви досягнете успіху» (3:200).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Далій (Абу Хамза)
18 джумада аль-уля 1437
02.27.2016

Головне меню