Король Сальман пише в «Twitter»: Єгипет має особливе значення для мене

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Сайт «Росія сьогодні» https://arabic.rt.com/ опублікував 08.04.2016 новину, в якій говориться: «Король Саудівської Аравії Сальман ібн Абдуль-Азіз у четвер 7 квітня з похвалою відгукнувся про відмітний статус Єгипту для нього особисто під час свого першого офіційного візиту в Каїр, який зайняв п'ять днів.

Король Сальман написав на своїй сторінці в «Twitter» у четвер 7 квітня пост, в якому сказав: «Єгипет являє для мене особливе значення, і ми в Королівстві дорожимо ним, як і дорожимо нашими важливими стратегічними відносинами для арабського та ісламського світу. Хай збереже Аллах Єгипет і його народ».

Король Саудівської Аравії Сальман ібн Абдуль-Азіз прибув до Каїра в четвер увечері. Як очікується, він обговорить єгипетсько-саудівський саміт, багато арабських проблем, і зокрема, ситуацію в Ємені, сирійську кризу, а також ситуацію в Лівії.

Також очікується, що в ході цього візиту буде підписано низку угод між двома країнами в галузі військової та економічної співпраці».

Коментар: Королі і принци сидять і йдуть у відставку, приймають і проводжають делегації, літаки і урочисті паради... Навколо них - прислуга, оточення і награбовані у народу гроші, які витрачаються на його ж приниження і схиляння перед рувайбідат (нікчемними правителями) цього часу... Що це за турбота про справи людей?! Що це за лідери?!

Вони постійно повторюють, що є захисниками Ісламу і мусульман, які слідують шляху праведних попередників і що їх законодавство - це те законодавство, яке було послано Мухаммаду ﷺ. Хіба вони не знають, що основним завданням держави Посланника Аллаха ﷺ було поширення ісламського заклику всьому світу, тому що це є основою, на якій будуються відносини з іншими країнами?! Іншими словами, це - основа зовнішньої політики держави, і це є обов'язком (фард) на основі доказів з Корану, Сунни і Иджма (одностайним голосуванням) сподвижників. Всевишній сказав:

وَأُوحِيَ إِلَيَّ هَذَا الْقُرْآنُ لأنْذِرَكُمْ بِهِ وَمَنْ بَلَغَ

«Цей Коран даний мені в одкровення, щоб я застеріг за допомогою нього вас і тих, до кого він дійде» (6:19).

А тому застереження стосується вас і тих, кому ви його несете. Як же ви далекі від Ісламської Держави і від Шаріату Аллаха, в який не здатні втрутитися ані людина, ані чиє-небудь бажання! Як же ви далекі від його законів в практичному застосуванні, яке поверне мусульман до їх величі і високого становища серед інших народів:

خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ

«... Кращою з громад, що з'явилася на благо людства» (3: 110)

Як же ви далекі від несення Ісламу світу шляхом заклику і джихаду! Або джихад став залежати від ваших схильностей та бажань?! Ви приводите в рух літаки і танки не в інтересах Умми і її цілей, і знаходите тих, хто видає для вас фетви, спотворюючи слова Аллаха, щоб вони узгоджувалися з вашими капризами і влаштовували ваших панів ... Горе вам від того, що заробили ваші руки і руки ваших панів! Хай згинуть правителі, які проклинають нас, а ми проклинаємо їх! Це і є зло нашого часу!

Єгипет - це біль Умми і її рана з тих пір, як було зруйновано Ісламську Державу, а урагани Заходу і його змови вирують навколо нього, де змови стикаються одна з одною і бешкетує зрада. Аллах з тобою, о Єгипет! З вами Аллах, о кращі воїни землі! Знайте, що ваша допомога і участь в щирій роботі дуже важлива для кожного мусульманина в будь-якому куточку землі, від Ємену до Сирії та Лівії, Бангладеш і М'янми... Список постраждалих від рук режиму тільки збільшується, земля рясніє пригноблений мусульманами, які очікують військову і економічну допомогу від кожного мусульманина, щоб покласти край західному управлінню і його агентам та раз і назавжди викорінити його вплив у наших країнах. Все це не завершиться інакше, крім як зі встановленням другого Праведного Халіфату за методом пророцтва! Ми сподіваємося, що це буде скоро, тому що це - обіцянка Аллаха, а Аллах не порушує своїх обіцянок.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ваша сестра Ріханату аль-Джанна
3 Раджаб 1437
10.04.2016

Головне меню