Що робить США великою нацією?

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Такою була назва статті, оприлюдненої в газеті «Washington Post» кілька днів тому. Мова у статті йшла про президентські вибори 2016 року, у якій говорилося: Дональд Трамп запозичив гасло передвиборчої кампанії Рональда Рейгана у 1980 році: «Зробіть Америку знову великою нацією».

Тед Круз сказав про Америку як про «найвеличнішу націю, яку колись знав світ». І сказав Марко Рубіо в одному зі своїх виступів, що «Америка – велика нація, тому що кожне з поколінь, які передували нам, виконувало покладену на нього задачу найкращим чином і долало виклики, з якими зіштовхувалася наша країна. І взяло користь з наданих можливостей таким чином, що ми можемо сказати, що кожне з поколінь, які приходили у нашій країні на протязі двох віків, робило все, що в його силах, щоб зробити наступне покоління краще, ніж своє».

Коментар: Істину сказав Всевишній Аллах:

فَإِنَّهَا لا تَعْمَى الأبْصَارُ وَلَكِنْ تَعْمَى الْقُلُوبُ الَّتِي فِي الصُّدُورِ

«Воістину, сліпнуть не очі, а сліпнуть серця, які знаходяться в грудях» (22:46).

Так про яку ж велику націю вони кажуть?!

Що це за велика нація, ідеологія якої – це капіталізм, що поневолює людство в інтересах 1% людей?

Що це за велика нація, яка живе ідеєю «цей шматок хліба з’їм або я, або ти»?

Що це за велика нація, в якій політики брешуть своєму власному народу заради своїх особистих інтересів?

Що це за велика нація, яка не запитує своїх політиків, як їм вдалося пограбувати народи всього світу, щоб жити благополучним брехливим життям?

Що це за велика нація, від зла якої не застраховано ані людство, ані каміння, ані на Заході, ані на Сході, яка осипає вогнем народи, які були раніше у безпеці, і вбиває людей, жінок і старих?

Що це за велика нація, якщо вона позбавлена будь-яких цінностей, чеснот, співчуття, моральності і безпеки, де поширені порок і гомосексуалізм, групове зґвалтування, наркотики, вбивства і самогубства? ..

Що це за велика нація, яка не володіє ані машиною, ані будинком, а все її майно є власністю банків, а хто не володіє будинком - той спить на тротуарах?..

Що це за велика нація, в якій багато хто з її представників не знаходять щоденного прожитку, а межа бідності постійно збільшується?

Що це за велика нація, в якої помирає пацієнт в залі очікування в лікарні, бо у нього немає медичного страхування?..

Що це за велика нація, в якій рівень освіти стає нижче освіти в усьому світі?

Що це за велика нація, в якій сім'я розрізнена і зруйнована?

Що це за велика нація, яка вважає жінку товаром для насолод?

Що це за велика нація, яка дивиться на чорних з презирством до такої міри, що порівнювала їх з собаками?..

Все це - лише верхівка айсберга... То про яку ж велику націю вони говорять?!

Ми просимо Всевишнього Аллаха обдарувати нас встановленням другого Праведного Халіфату за методом пророцтва в недалекому майбутньому, щоб весь світ пізнав велич Ісламу і велич Ісламської Умми - кращої громади, виведеної серед людей, володарки правильного великого Послання від Творця Всесвіту, людини і життя ... Власниці Послання милості, справедливості, альтруїзму, великих цінностей і моралі ... Умми, яка дотримувалася і продовжує дотримуватися Ісламу, яка вивела на світло мусульман, що спалюють себе, щоб освітити шлях всьому світу навколо себе!

Спеціально для радіо Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Г'ассан Кісвані - Єрусалим
2 Раджаб 1437
9.04.2016

Головне меню