Послання тим, хто поширює корупцію на землі!

Новини та коментарі
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Новина: Більше ані через місяць після скандалу (Панамська справа), о четвер у столиці Британії стартувала зустріч на вищому рівні по боротьбі з корупцією, в якій брали участь голови та представники 70 країн.

Хоча у своїй доповіді голова уряду Британії Кемєрон і застеріг від того, щоб люди не чекали чудес від даної зустрічі, усе ж він запевняв голів урядів у підписанні першої універсальної угоди по боротьбі з корупцією згідно з тим, як про це проголосив британський уряд. Ця підписана угода підштовхне до «спільних дій» та до «визнання того, що корупція підриває зусилля з зубожінням, як і буде сприяти процвітанню та боротьбі проти тероризму та екстремізму».

А також текст підписаної угоди вимагає «викорінення корупції на усіх рівнях, переслідування та покарання кожного корупціонера, а також того, хто схвалює це и бере участь у цьому». Джерело – http://elaph.com та інші.

Коментар: З того часу, як Іслам не втілюється у правлінні тау громадському житті, люди в усьому світі позбавились істинного мірила, правильних критеріїв та правильних понять. Кого і що вони мають на у вазі,, кажучи про корупцію? Хіба усі ті, хто зібрались у Лондоні, не є корупціонерами? І якщо у будь-якого із них спитати про його багатство і про те, як вони до нього прийшло, чи зможе він на це відповісти, або ж усі є великодушними і не питають, звідки у них усе це?

Втілювана над людьми протягом тривалого часу капіталістична ідеологія і є причиною корупції у світі, адже вона надала людям право слідувати тим принципам, яким вони хочуть, і керуватись бажаними ними критеріями. в мире, Ці уряди самі видають закони, які переслідують інтереси багатіїв та капіталістів, незважаючи на те, що це відбувається за рахунок бідних. Випиваючи кров народів та розкрадаючи їх багатства.

Нехай знають ті, хто зібрався у Лондоні, те, що їх капіталістична ідеологія є джерелом корупції, що вона породжує корупцію скрізь, що ця ідеологія піклується про корупціонерів та печеться про їх інтереси. Світ не позбудеться від корупції, доки не скине цю капіталістичну ідеологію на смітник історії, щоб обрати істинну систему, яка найкращим чином буде піклуватись про справи людей і не буде накладати на людей податки, від яких вони будуть ухилятись , а буде брати їх з майна лише те, що може взяти по праву. І ця система, яка скерується до людей, щоб покрити потреби нужденних і допомогти тому, хто опинився у біді, не буде здійснюватися над людьми за допомогою сили закону та за допомогою військової сили, навпаки, вона буде спонукати до богобоязливості, прагнучі до вдоволення Аллаха та остерігаючись Його гніву та покарання.

Заклик прем’єр-міністра Британії підписати першу універсальну угоду проти корупції, що пролунав на цьому зібранні, не призведе ні до чого, окрім як до видання та утвердження законів, які будуть захищати правителів та їх свити в інших країнах світу, поширивши на ці країни антикорупційні закони, які будуть застосовуватись так, що якщо вкрав слабкий, то його покарають, я якщо вкрав знатний, то його не чіпатимуть.

Я закликаю вас до Ісламу та до втілення системи Ісламу у Праведному Халіфату за метолом пророцтва. І закликаю вас до успіху як у цьому житті, так і у наступному.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Халіф Мухаммад – Йорданія
8 Шаъбан 1437
15.05.2016

Головне меню