Поліція Киргизстана навчається аятам та хадісам для боротьби з Хізб ут-Тахрір

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: 18 травня Інформаційне Агентство «Справжній час» оприлюднило репортаж під назвою «Як і кого у Киргизстані вербують у радикальну «Ісламську партію звільнення»». У репортажі говориться: «Селянки, продавщиці, звичайні домогосподарки: у радикальну партію «Хізб ут-Тахрір» усе частіше вступають жінки. Впевнити їх відмовитись від своїх ідей – не проще, аніж чоловіків, а працює над цим спеціальний відділ МВС, чиї співробітники порівнюють себе з проповідниками».

Коментар: Останнім часом влада Киргизстану посилила боротьбу проти братів та сестер Хізбу. Якщо раніше ця боротьба проявлялась у фізичному плані, у вигляді переслідувань у школі, на роботі, фабрикації кримінальних справ, обшуків та арештів, то сьогодні активно ведеться робота по відстороненню братів та сестер від ідей Хізба за допомогою продажних імамів та поліцейських, які намагаються відмовити хлопців від ідей Хізбу.

Продажні імами, які перебувають на службі у секулярної влади, проводять лекції та семінари, просвіщаючи співробітників спецслужб для боротьби проти Хізб ут-Тахрір. Так, наприклад, 1 травня Фонд «Іман» та Інститут ГКНБ Киргизстану імені Анарбека Бакаєва провели курси підвищення кваліфікації для співробітників ГКНБ з усіх регіонів країни.

Лекції на тему «Основні релігійні напрямки та профілактика радикалізму за допомогою аргументів Ісламу та» прочитали видатні вчені та теологи, серед яких – директор аналітичного центру «Релігія, право та політика» Кадир Маліков, член Ради улемів Чубак ажи Жалілов, спеціаліст по роботі з молоддю у відділі даавату ДУМК Даніяр Мураділов, провідний спеціаліст Держкомісії по справах релігій Денис Пишкін, завкафедрою теологічного факультету ОшГУ Зайлабідін Ажімаматов, викладач Киргизко-Російського Слов’янського університету Володимир Шкільний та завкафедрою теології Киргизко-Турецького університету «Манас» Бакіт Мурзараімов.

Влада також використовує державні, приватні та регіональні ЗМІ для поширення брехні проти Хізб ут-Тахрір. Даний репортаж – один із таких заказів спецслужб Киргизстану.
У репортажі беруть участь співробітники 10-го відділу МВС, які ведуть активну боротьбу проти Ісламу та мусульман Киргизстану. Усім відомі випадки того, як співробітники 10-го відділу замахувались на честь, майно та гідність мусульман країни, вдираючись у їх дома з обшуками під покровом ночі, без сорому та совісті ображаючи володарів дому. Були випадки того, як били хазяїв домів на очах у малолітніх дітей, наставляючи на них автомати та загрожуючи їм розправою.

Сьогодні ці співробітники 10-го відділу, вивчаючи аяти та хадіси, намагаються відмовити братів та сестер Хізба від роботи над відродженням праведної держави Халіфат. Один із поліцейських у репортажі скаржиться на те, як чоловіки, так і жінки не відмовляються від своїх ідей: «Робимо їм офіційну пропозицію, говоримо, що їх покажуть по ТБ. Упевняти їх відмовитись від своїх ідей дуже важко. Траплялись випадки, коли хізбутівці зрікались своїх батьків, коли ті намагались їх відмовляти».

Влада обучає спецслужби аятам та хадісам не для того, щоб зрозуміти істину, не для того, щоб отримати благо, не для того, щоб зцілитись від морока невігластва , а для того, щоб викривити істину та боротися з носіями ісламського заклику!

Як же принижена ця влада у своєму невігластві! Наскільки ж ця влада відвернена від істини!!! Віддалившись від Аллаха та Його Посланця ﷺ, керуючи народом через відокремлення релігії від життя, переслідуючи закликаючих до Ісламу мусульман, заарештовуючи та примушуючи відмовитись від істини¸ ця влада ухитряється!!! Але Всевишній Аллах сказав у Своїй благородній книзі:

وَيَمۡكُرُونَ وَيَمۡكُرُ ٱللَّهُۖ وَٱللَّهُ خَيۡرُ ٱلۡمَٰكِرِينَ

«Вони хитрують, і Аллах хитрує. Але ж Аллах – найкращий із хитрунів!» (8:30)

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Співробітник Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Хамзін Ельдар
25.05.2016

Головне меню