О жителі Єгипту! Вашу революцію вкрав Захід у змові з вашими правителями, і відновить її лише Халіфат за методом пророцтва

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Британська нафтогазова кампанія «British Petroleum» викупила у італійської кампанії «Eni» частину газового родовища «Зохр» у середземноморському шельфі Єгипту.

Відповідний документ був ними підписаний у присутності прем’єр-міністра Єгипту Ісмаіла Шєріфа та міністра нафти Єгипту Тарекааль-Молли. Далі розповідається про володіння кампанії «Eni», про історію її присутності в Єгипті та про величезні запаси нафти у проданому родовищі.

Цим же вечором на єгипетському сайті almasryalyoum була оприлюднена стаття про те, що крупні нафтові кампанії планують збільшити інвестиції у Єгипет, очікуючи нових родовищ нафти та газу і підкреслюючи важливість знахідки кампанією «Eni» гігантського родовища «Зохр» у середземноморському шельфі Єгипту.

Коментар: Ми бачимо, як народ Єгипту живе у крайньому зубожінні, і бачимо кризи, причиною яких стала влада. У цей час режим Єгипту надає можливість західним капіталістичним кампаніям сваволити у нашій країні та розпоряджатися нашими багатствами, нібито це їх багатства. Ці кампанії продають, купують та шукають багатства на наших землях під охороною нашої влади. Вони не обмежились награбованим багатством наших країни, але іще прагнуть збільшити грабіж з дозволу та благословення режиму.

Нафтові кампанії, які працюють у наших країнах — це інструменти грабіжництва світового масштабу. Вони підписують угоди з нашими країнами, а пункти цих угод приховуються від народу, який і є єдиним законним володарем цих багатств. Окрім цього, дивує те, що народ вимушений платити величезні гроші цим кампаніям зі використання власного газу та нафти.

О народ Єгипту! Колосальні багатства вашої країни, як нафта , так і інші, належать вам та вашим дітям. Ви не можете проявляти недбалість та відмовлятись від своїх багатств. Ви повинні піддавати звіту тих, хто зроби багатства вашої країни здобиччю для ваших ворогів. Ви повинні довірити ці багатства у надійні руки, які будуть їх здобувати, очищувати та повертати вам, щоб ви розподіляли їх таким чином, яким буде задоволений Той, Хто дарував вам ці багатства. А руки жадібного капіталістичного режиму ніколи не будуть надійними, тому що вони дозволяють ворогам грабувати ваші багатства та сидіти на ваших шиях. Надійними можуть бути лише ті руки, як люблять Аллаха та Його Посланця ﷺ, які задоволені Аллахом і працюють заради Його вдоволення. Це — руки Халіфату за метолом пророцтва , які будуть піклуватись про вас та оберігати ваше багатство, права та честь. Вони будуть добиватись вашої величі та процвітання і створять для вас правильну ісламську атмосферу, в якій будуть втілюватись усі закони Шаріату. Тоді люди побачать Іслам в усій красі. Він буде втілюватись з усіма своїми законами, нагодує голодних, одягне бідних та захистить честь людей. Народи будуть жити у затишку справедливості, ніхто із них не буде утиснутий, і люди почнуть входити натовпами у цю релігію.

Серед вас є хлопці із Хиізб ут-Тахрір, вони закликають до Халіфату вдень і вночі. Вони приготували для вас проект Халіфату та його механізми, вони віддають на цьому шляху усі свої зусилля. Приєднуйтесь до них, тому що лише у цьому полягає ваш порятунок! Лише цей проект забезпечить ваші права та здійснить те, до чого ви прагнете і заради чого була ваша революція. Кваптесь до встановлення Халіфату разом з Хізбом і збережіть те, що залишилось від вашого багатства, перш ніж прийде наступна партія грабіжників. Аллах спитає вас за те, чим він наділив вас та ваших дітей. О народ Єгипту! Лише у цьому ви знайдете велич у цьому та наступному житті! Ми з вами знаходимось на порозі великих змін, так нехай же вас не випередять інші у цій справі , тому що більш гідні цієї честі! Ви були щитом Ісламу та мусульман, саме Ви зупинили наступ монголів та хрестоносців. Хто окрім вас надасть допомогу цій релігії?!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَجِيبُواْ لِلّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُم لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю,коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною та її серцем (може завадити людині добитися того, що їй угодно) і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдуллах Абдуррахман
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Єгипті
22 Джумада аль-уля 1438 р.х.
19.02.2017 р.

Головне меню