Із підкорення одного колонізатора у підкорення іншому колонізатору!!!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: 24 січня ІА " Tengrinews" повідомило: "Переговори, які розпочались 23 січня в Астані щодо сирійського питання, завершились.

Переговори проводились в готелі Rixos President Astana у зачиненому режимі. Делегація Ісламської республіки, Російської Федерації, Республіки Туреччина, згідно спільній заяві міністрів закордонних справ у Москві у грудні 2016 року та Радбезу ООН, підтримують початок розмов між урядом Сирійської Арабської Республіки та озброєною опозицією. Ми цінуємо участь у даних переговорах спеціального посланця генсека ООН по Сирії і підтверджуємо, що прихильні ідеї суверенності та цілісності Сирійської Арабської Республіки як мультиетнічної, багатоконфесійної країни, існування якої гарантується Радбезом ООН" – зачитав звернення голова МЗС Республіки Казахстан.

Коментар: Ось вже шостий рік з тієї миті, коли почалась революція у Сирії. На початку ця революція не відрізнялась від повстань у сусідів в Єгипті, Тунісі, Лівії і т.д, але з часом ця революція набула певних рис та кордонів. Заклики припинення тиранії перейшли до закликів скинення тиранічного режиму та встановлення Ісламської системи правління Халіфат.

Примітним залишається той факт, що з початку революції у Сирії і до сьогоднішнього дня, вирішити конфлікт між мусульманами та злочинним режимом Асада намагаються невірні колонізатори в особі США та їх помічників у регіоні, таких як Туреччина, Іран,Саудівська Аравія, які керуються секуляристською системою. Яким же сумним є наше положення, що наші проблеми вирішують невірні колонізатори, що погрузли у невір’ї та мракобіссі, тоді як Всевишній Аллах сказав:

وَلَن يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا

«І ніколи Аллах не влаштує невірним дороги проти віруючих» ! (4:141)

Ми бачимо, як до сьогоднішнього дня численні спроби США та їх слуг по відволіканню і навіть відмові мусульман Сирії від вимог скинення тиранічного режиму Асада не увінчались успіхом. І тому США використовує найпідступніший спосіб, це змішування брехні з правдою, для того щоб надати цю отруйну суміш як єдину правильну альтернативу завершення революції.

Використовуючи своїх агентів у регіоні, Туреччина, Саудівська Аравія та інші, США намагається підкупити воюючі угрупування, надаючи їм зброю, провіант та боєприпаси. Тих, хто погодився, міцно прив’язують до себе та вимагають виконання зобов’язань в обмін на надання військової та іншої допомоги. Внаслідок чого, деякі угрупування почали говорити про те, що майбутнє Сирії вони уявляють у виді секуляристської світської держави. Переговори, які проходили у Казахстані, один із таких прикладів, де було озвучено що завгодно, але не вимога скинення тиранічного режиму Асада та встановлення замість нього Ісламської системи правління Халіфат .

Невже ці голови воюючих гру так сліпі та такі невігласи, що не побачили своє майбутнє у Казахстані!? Республіка Казахстан – це споконвічно ісламська територія, на якій правили по законам Аллаха. Наприкінці 19 сторіччя ці території були захоплені Царською Росією. Потім перейшли до рук Комуністичного режиму на початку минулого сторіччя. Свою так звану незалежність Казахстан отримав після розвалу СРСР. При владі опинився один із представників комуністичної партії Нурсултан Назарбаєв, режим якого не сильно відрізняється від режиму Асада.

Народ, що проживає у межах цих накреслених кордонів невірними колонізаторами, споконвіку сповідує Іслам . Одним із яскравих прикладів цього степного народу є султан Бєйбарс. Проте, незважаючи на усію багатовікову історію Ісламу, країна залишається під гнітом тиранії та секулярного правління. Так звана "незалежність", яку отримав Казахстан, залишилась формальністю,а фактично залишається під тиском Росії та вимог в служінні Заходу.

Невже ці представники військових угрупувань не розуміють того, що будь-яка угода з невірними колонізаторами щодо надання допомоги у встановленні держави або набуття незалежності, приречена на поразку. Численні приклади цьому можна знайти із історії наших країн. Не будемо заходити далеко, та зупинимось на Тунісі, Лівії, Єгипті. Що змінилось на цих землях!? Система залишилась та сама секуляристська, а правління одного тирана змінилось на правління іншого тирана.

Невже ви думаєте, що пов’язавши себе по руках та ногах угодами та залежністю від невірних колонізаторів, вони звільнять вас від своїх зобов’язань, даних перед ними, і дозволять нам, мусульманам, спокійно жити!? Подивіться на те місце, де опинився президент Єгипту Мурсі! Думаєте, що невірні колонізатори надали йому свободу волі!? Дозволили провести незалежні вільні вибори!? Так ні ж!? Колонізатори дозволили провести вибори лише тому, що вони були у межах їх секуляристської. Ви думаєте, що невірні колонізатори проводять з вами переговори, тому що у них немає вибору. Так ні ж!!! Вони ведуть з вами переговори, тому що ви погодились на їх умови переговорів та висуваєте вимоги, які влаштовують їх!!! Хіба Всевишній Аллах не сказав у своїй благородній Книзі:

لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا

«Був для вас у Посланці Аллаха добрий приклад тим, хто сподівається на Аллаха та останній день і поминає Аллаха багато». (33:21)

Якщо ми поглянемо на нашого улюбленого Пророка Мухаммада (с.а.в), то побачимо,, що навіть у найскладніший момент його життя, коли він залишився один без покровителя в особі свого дядька абу Таліба, а його дружина Хадіджа (р.а.) покинула це світ, Пророк Мухаммад с.а.в, звертаючись до арабських племен по допомогу не йшов на компроміси або на поступки. Він (с.а.в) цілком та повністю, неухильно слідував вказівкам свого Господа.

І як висновок. Ті, хто борються за свободу та революцію у Сирії, особливо, представники військових угрупувань, повинні наслідувати приклад Пророка Мухаммада (с.а.в). І для перемоги Ісламу та мусульман нема іншої альтернативи. І нехай допоможе нам Аллах!


Спеціально для радіо Центрального офісу Хізб ут Тахрір
співробітник Центрального Інформаційного Офісу Хізб ут-Тахрір
Хамзін Ельдар
25.02.2017

Головне меню