Росія нагадала про «Батька усіх бомб» після демонстрації «Матері усіх бомб» США

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: У російських засобах масової інформації заговорили про те, що Росія володіє сильнішою неядерною бомбою у світі, яка , згідно ствердженням, у 4 рази потужніше американської.

Як передає американське інформагентство «CNN», мова йде про боєприпаси об’ємного вибуху російського виробництва, який неофіційно називають «Батьком усіх бомб» — назва відсилає до прізвиська американського авіаційного боєприпасу крупного калібру GBU-43/B, відомого як «Мати усіх бомб» (вважається найбільш потужним неядерним боєприпасом, що стоїть на озброєнні США).

Порівняно з американським аналогом, російська бомба менше за вагою, але потужніше його у 4 рази у тротиловому еквіваленті; енергія, яка виділяється при вибуху, перевищує енергію американської бомби за площиною ураження.

США 13 квітня скинули «Мати усіх бомб» на позиції та укриття бойовиків «ІД» у провінції Нангархар у східному Афганістані. Пентагон продемонстрував відеокадри даної операції («Аль-Джазіра», 15 квітня).

Коментар: По-перше, оскілки у американської цивілізації відсутні цінності, які поширюються серед людей, а у Росії цивілізації взагалі нема як такої, то вони обидві вважають варварство та розробку бомб та ракет масового ураження засобом для збереження своїх фашистських колонізаторських досягнень.

По-друге, найбільш могутні сили та найбільш руйнівне озброєння не зможуть запобігти або відстрочити повторне становлення ісламської цивілізації на руїнах американських та російських інтересів. Найглибше проникнення ісламських думок — основи ісламської цивілізації — у розуми та серця мусульман, найвищий ступінь вдоволеності та переконаності синів Ісламу у правоті цих ідей говорять про те, що мусульмани зовсім скоро втілять їх у життя за допомогою своєї держави та здійснять обіцянку Аллаха зробити віруючих намісниками на землі, а також демонструють те, що ніяке озброєння нічим не допоможе їх ворогам. Колонізатори не зможуть зруйнувати цими бомбами чогось більшого,аніж квартал або невелике місто — за шість років невпинного застосування подібних бомб проти мусульман Шаму це не розімкнуло згуртоване коло мусульман навколо своєї акиди та Шаріату їх Господа, як і не принесло ворогам успіху, а тільки позбавило їх розуму. Звичайно ж, такого роду озброєння не принесе їм перемоги над Уммою та її державою, що втілює Шаріат її Господа.

По-третє, мусульмани володіють виключною потужнішою зброєю масового ураження та протистоять ним невірному Заходу та решткам його згиблої цивілізації. Вбрання мусульманської жінки та її цнота уразила європейців у їх власних домах. Мусульмани атакували Захід твердою відмовою інтегруватись у занепадницьку культуру та перемогли Захід, коли провалили більше аніж сторічні спроби колонізаторів відвернути Умму від її мови, релігії та Корану. Мусульмани, застосовуючи свою потужнішу зброю масового ураження проти західної цивілізації , довели її до того, що Франція почала порушувати свою ж «свободу віросповідання», «свободу особистості» та інші святині, які використовувала для того, щоб мусульмани відмовились від своєї віри, а мусульманка відмовилась від свого хіджабу з власної волі. Європейці не встояли та дійшли до крайньої низькості, забороняючи мусульманським жінкам обирати шаріатське вбрання, перешкоджаючи їм у працевлаштуванні та виплаті зарплатні, і навіть забороняючи заходити у школи та лікарні . Західна цивілізація разом з рештками своїх уявних цінностей зазнала повної поразки перед руйнівною силою всеохоплюючої думки мусульман та безповоротно скотилась у безодню.

По-четверте, подібне озброєння нічим не допомогло Радянському Союзу, чия ідеологія та державні інститути, як і він сам, розвалились, перетворившись у провальну державу - банкрот, більшу схожу на мафіозну банду. Участь США буде не більш далекою від участі СРСР, тому що держави тримаються на ідеології, а не на озброєнні та прагненні знищити усе людство. Втрата цінностей та ідеології у суспільстві прискорять процес розпаду, чума пожирає їх зсередини, і врешті решт подібні держави стають хиткими та падають при першому ж ударі ззовні. Американські мислителі замість того, щоб звернутись до рішення внутрішніх проблем та величезних лих, які обіцяють розкол американського суспільства, експортують ці проблеми назовні, що їм нічим не допоможе всередині.

Зміни близькі, особливо для тих, хто на них з нетерпінням чекає.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Саір Салама (Абу Малік)
21 Раджаба 1438 р.х.
18.04.2017 р.

Головне меню