Умма чудово обізнана про те, що ти із себе представляєш, о брехлива та безбожна міжнародна коаліція!

Новини та коментарі
Друкарня

 

Новина: Як повідомляють інформагентства, Стефан Дюжаррік, прес-секретар Генерального секретаря ООН,21.04.2017 зробив заяву про те, що дана міжнародна організація не має підтвердження достовірності відео про відношення єгипетської армії до того, що сталося у Синаї, додавши наступне: «Наша позиція по боротьбі з тероризмом не повинна досягатись за рахунок прав людини».

 

Коментар: Навіть якщо б підтвердилась достовірність відео, мусульмани усе одно не чекають від вас, міжнародної організації, справедливого та правдивого рішення, тому що ви представляєте собою порочну організацію несправедливості та брехні. Мусульмани усвідомили, що ваша організація є лише фабрикою змови проти Ісламу та мусульман, а також інструментом для реалізації проектів колоніальних держав у мусульманських країнах. Умма була свідком злощасної ролі ООН в Ємені та Сирії через посланців цієї організації.

ООН вводить в оману громадську думку, роблячи вигляд, що вона небайдужа до злочинів проти мусульман. Проте у дійсності усе обстоїть інакше. Проти мусульман здійснюються злочини та розправи на очах міжнародної спільноти та її безбожної організації, що іще гірше та мерзенніше самих злочинів, що кояться офіцерами ас-Сісі на відео ролику, що просочився у мережі «Youtube». Окрім того, на їх очах коїлись злочини бойовиків ас-Сісі на площі Рабіа аль-Адавія у Каїрі та в інших місцевостях Єгипту,Башара Асада різноманітними видами зброї на території усього Шаму, Росії у Чечні та у Шамі, Америки в Афганістані, Пакистані, Іраку та Сирії, окупаційної влади «Ізраїлю» в Палестині та Лівані, арабської коаліції в Ємені; а також вбивства мусульман у М’янмі.

Ми не здивовані подібною ворожістю у відношенні Ісламу та мусульман. Усі безбожні держави, міжнародні організації та їх маріонетки у мусульманських країнах змовились у розкраданні мусульманських багатств, у меті знищення Ісламу та запобіганні встановлення Халіфату за методом пророцтва, який позбавить їх сну, розуму та джерел багатств . Вони не розуміють, що це — обіцянка Аллаха своїм віруючим рабам, і їм не запобігти здійсненню цієї божественної обіцянки, навіть якщо вони мобілізують війська людей та джинів:

إِنَّا لَنَنصُرُ رُسُلَنَا وَٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ فِي ٱلۡحَيَوٰةِ ٱلدُّنۡيَا وَيَوۡمَ يَقُومُ ٱلۡأَشۡهَٰدُ

«Воістину, Ми надамо допомогу Нашим посланцям та віруючим у мирському житті і того дня, коли предстануть свідки» (40:51),

وَنُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى ٱلَّذِينَ ٱسۡتُضۡعِفُواْ فِي ٱلۡأَرۡضِ وَنَجۡعَلَهُمۡ أَئِمَّةٗ وَنَجۡعَلَهُمُ ٱلۡوَٰرِثِينَ

«Ми побажали надати милість тим, хто був принижений на землі, зробити їх ватажками та спадкоємцями» (28:5).

І наприкінці, звертаючись до воїнів-мусульманам, які вбивають своїх братів по релігії та крові за наказом своїх правителів, ми нагадуємо їм, що Посланець Аллаха ﷺ сказав:

لَا يَزَالَ الْمُؤْمِنُ فِي فُسْحَةٍ مِنْ دِينِهِ مَا لَمْ يُصِبْ دَمًا حَرَامًا

«Віруючий не опиниться утиснутим у своїй релігії доти, доки не проллє забороненої крові».

З яким виправданням вони предстануть перед Аллахом Судного Дня? Вони предстануть перед Аллахом, відчуваючи лише гіркоту та жалкування:

يَوۡمَ تُقَلَّبُ وُجُوهُهُمۡ فِي ٱلنَّارِ يَقُولُونَ يَٰلَيۡتَنَآ أَطَعۡنَا ٱللَّهَ وَأَطَعۡنَا ٱلرَّسُولَا۠ ٦٦ وَقَالُواْ رَبَّنَآ إِنَّآ أَطَعۡنَا سَادَتَنَا وَكُبَرَآءَنَا فَأَضَلُّونَا ٱلسَّبِيلَا۠

«У той день їх обличчя будуть повертатись (або змінюватись) у Вогні, і вони скажуть: «Краще б ми підкорялись Аллаху та підкорялись Посланцю!». Вони скажуть: «Господь наш! Ми підкорялись нашим старійшинам та нашій шляхті, і вони збили нас зі шляху»(33:66,67).

У той День їх повелителі стануть зрікатися від них:

إِذۡ تَبَرَّأَ ٱلَّذِينَ ٱتُّبِعُواْ مِنَ ٱلَّذِينَ ٱتَّبَعُواْ وَرَأَوُاْ ٱلۡعَذَابَ وَتَقَطَّعَتۡ بِهِمُ ٱلۡأَسۡبَابُ ١٦٦ وَقَالَ ٱلَّذِينَ ٱتَّبَعُواْ لَوۡ أَنَّ لَنَا كَرَّةٗ فَنَتَبَرَّأَ مِنۡهُمۡ كَمَا تَبَرَّءُواْ مِنَّاۗ كَذَٰلِكَ يُرِيهِمُ ٱللَّهُ أَعۡمَٰلَهُمۡ حَسَرَٰتٍ عَلَيۡهِمۡۖ وَمَا هُم بِخَٰرِجِينَ مِنَ ٱلنَّارِ

«Коли ті, за ким слідували, зречуться від тих, хто слідував за ними, і побачать муки, зв’язки між ними обірвуться. Ті, які слідували за іншими , скажуть: «Якщо б у нас був іще один шанс, то ми зреклись би від них, подібно тому, як вони зреклись від нас». Таким же чином Аллах покаже їм їх діяння, щоб це засмутило їх. Вони ніколи не вийдуть із Вогню» (2:166,167).

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізбут-Тахрір
Мамдух Абу Сава Катишат
Голова інформаційного офісу ХТ в Йорданії
24 квітня 2017р.
28 Раджаба 1438р.х.

 

Головне меню