Що ви зробили для вирішення цього питання?!

Новини та коментарі
Друкарня

Невже ми станемо чекати добра від того, хто ворогує з Ісламською Уммою?!

Новина: Емір Катару шейх Тамім ібн Хамад Аль Тані заявив, що ООН та Рада Безпеки досі не зробили необхідного у вирішенні палестинського питання,закликаючи під час спільної прес-конференції у Варшаві з президентом Польщі Анджеєм Дудою знайти справедливе врегулювання палестинського питання у найкоротші строки, повідомляє «Аль-Джазіра» від 05.05.2017.

Коментар: Емір Катару вимагає справедливого врегулювання палестинського питання та звинувачує ООН та її Радбез у нездатності вирішити цю проблему… А хто ж у першу чергу повинен бути зацікавлений у вирішенні цього питання?

Усім відомо, що вороги, де б вони не знаходились, ніколи не бажали добра мусульманам. Тоді з чого нам чекати від них доброго відношення?! І хто повинен бути більше усіх зацікавлений у забезпеченні інтересів мусульман: їх брати або підступні вороги? Хоча ми не здивовані такій заяві з боку правителів Катару, оскільки їх історія повна прикладів нормалізації відносин з єврейським утворенням, як і визнанням легітимності цього окупанта за допомогою збереження з ним дружніх відносин, навіть якщо вони і прикриваються мантією матеріальної підтримки палестинцям, яку вони забезпечують час від часу, нібито підтримуючи палестинське питання, хоча і вельми далекі від нього.

Справедливе врегулювання палестинського питання, про яке говорить емір Катару, — це ніщо інше, як західні сподівання, промовлені арабською мовою, щоб втішити наш народ у Палестині «напівпритулком», уособленим у напівквазідержаві в обмін на поступку трьох четвертей палестинської землі на користь окупанта-узурпатора.

Хоча перш за усе правителям Катара варто було б мобілізувати свої армії для допомоги народу Палестини та вивільнення їх із пазурів жорстокої агресії, а також щоб очистити мечеть аль-Акса,а також повернути відняті права народу, а не здавати позиції перед ворогами, приймаючи їх як вершителі наших доль та уповноважуючи їх на це!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاءَ تُلْقُونَ إِلَيْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَقَدْ كَفَرُوا بِمَا جَاءَكُمْ مِنَ الْحَقِّ

«О ті, які увірували! Не беріть ворога Мого і ворога вашого своїм покровителем та помічником. Ви відкриваєтесь їм з любов’ю, хоча вони не вірують в істину, яка явилась вам» (60:1).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Дуррату аль-Баккуш
10 Шаъбана 1438 р.х.
07.05.2017 р. 

Головне меню