Раз за разом здійснюється змова проти сирійського народу

Новини та коментарі
Друкарня

 

З іменем Аллаха — Милостивого та Милосердного

Новина: Вашингтон скерує свого представника на переговори в Астані по Сирії («TheNewArab»).

Коментар: Минуло більше шести років з тієї миті, як Америка, не жалкуючи ані сил, ані часу, затіяла змову проти революції у Шамі. Америка спочатку розв’язала руки злочинному режиму Асада у застосуванні різноманітного роду зброї проти сирійського народу, щоб погасити у сирійцях полум’я Ісламу. Потім Вашингтон розчинив двері Сирії для Ірану з його партією, а після притягнув і Росію, велівши їй вилити усю свою лють, щоб зломити волю нашого народу у Шамі. Проте Америка не досягла бажаного, незважаючи на усі ці спроби. І ось тепер нова адміністрація на чолі з Трампом вживає спробу особисто взяти у свої руки контроль припинення вогню та ствердження свого злощасного політичного рішення.

О мусульмани Шаму!

Незважаючи на змову західних країн проти вас, на відмову арабських та мусульманських правителів у наданні вам допомоги, на вперте небажання бригад об’єднатись , щоб покласти край вашим стражданням,— ви показали усьому світу приклад терпіння. Рано чи пізно ваша стійкість дасть плоди. Умма чекає від вас, щоб ви об’єднали свої зусилля та скерували лідерів бригад, які відійшли від курсу революції, у вірне русло.

Але вам варто озброїтись свідомим політичним керівництвом. Тоді ви прийдете до вдоволення Аллаха, досягнете мети у скиненні злочинного режиму та у встановленні панування Ісламу. І тоді віруючі зрадіють перемозі від Аллаха — Могутнього та Милосердного.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Валід Касім
8 Шаъбан 1438
5.05.2017

 

 

Головне меню