Як жителі Єгипту можуть бути інструментом у руках Америки, розширюючи її вплив?!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: «Уряд Єгипту проводить загальне засідання Комітету по боротьбі з «тероризмом», Комітету по санкціям по «ІД» та «Аль-Каїді» та Комітету по санкціям по Лівії через загрози, які виходять від «тероризму» у Лівії. Засідання планується провести 27 червня у штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку.

Дані заходи проводяться у межах важливого кроку єгипетської дипломатії на рівні Ради Безпеки ООН після «терористичного» акту в Ель-Міньє. Постійний представник Єгипту при ООН у Нью-Йорку Амр Абу Ата заявив, що засідання було ініційовано міністром закордонних справ Єгипту Самєхом Шукрі і має важливе значення для його країни після нещодавнього «терористичного» акту, скоєного «терористами», які отримали підготовку, фінансування та озброєння у «терористичних» таборах на території Лівії. Він підкреслив, що особливо треба звернути увагу на те, що Лівія — сусід Єгипту, тому його країна бажає покінчити з «тероризмом» у сусідній країні та встановити там стабільність. Абу Ата додав, що засідання, на якому буде головувати Єгипет спільно з Комітетом по санкціям по «ІД» та «Аль-Каїді» та Комітетом по санкціям по Лівії, має вкрай важливе значення на тлі того, що воно стосується нинішньої «терористичної» небезпеки у Лівії та загроз, з якими зустрінеться ця країна у боротьбі з «тероризмом». А також воно важливе тому, що на ньому буде обговорюватись допомога Лівії у боротьбі з «тероризмом», що надається Організацією Об’єднаних Націй та Міжнародною спільнотою» («youm7.com», от 02.06.2017).

Коментар: кожен крок уряду Єгипту у війні з так званим «тероризмом», будь-то всередині країни або за її межами, не виходить за межі плану Білого Дому і є услужінням американським інтересам. Війна з «тероризмом» — це війна з Ісламом та його політичною акидою, що вимагає від своїх послідовників встановити державу, яка буде втілювати Шаріат всередині держави та вести заклик до Ісламу в усьому світі. Що стосується організацій «ІД» та «Аль-Каїда», то незважаючи на те, що Захід веде війну з ними, ця війна не обмежується лише ними, вона чомусь також стосується і багатьох інших щирих синів Ісламської Умми, які намагаються відновити ісламський образ життя шляхом встановлення Халіфату за методом пророцтва. Якщо ж говорити про Лівію, то варто згадати, що вона , як і інші мусульманські країни, багата на природні ресурси, при виді яких у американських капіталістів течуть слинки. Вони навіть не бояться знищувати народи та руйнувати їх міста заради розграбування їх багатств. Єдиною перепоною на їх шляху стоїть інший злодій в обличчі Британії, у якої іще залишився вплив у Лівії та Північній Африці.

У дійсності, Лівія, переживає війну між двома злочинцями, кожен із яких використовує свої інструменти в обличчі наших маріонеткових правителів. І у цій війні тече кров синів нашої Умми . І як тільки одна із сторін переможе, вона тут же запропонує багатства своєї країни, а також дружбу та послух своїй госпожі, будь-то у Білому Домі або у Букінгемському палаці . Яким жалюгідним є положення цих правителів!

О жителі Єгипту! Яка ганьба спіткала цей народ, який був щитом та хранителем Ісламської Умми. Його використовує Америка у своїй брудній війні проти Британії,щоб поширити свій вплив на наших землях. Краще для вас, якщо кров мусульман буде проливатись на шляху звільнення Умми від західного колонізатора та встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва, який об’єднає мусульман та їм поверне колишню велич.

О мусульмани та християни Єгипту! На протязі довгих років ви жили у безпеці під правлінням Ісламу та його Шаріату . Ви бачили розбрат та чвари лише тоді, коли вами став правити капіталізм, який не приніс нічого, окрім лих. Жадібний капіталізм у своєму існуванні опирається лише на залякування людей та на тероризування реальними або вигаданими ворогами. Так буде тривати доти, доки народ повністю не підкориться жадібним капіталістам, які захоплені лише розкраданням ваших багатств. Цю втрачену безпеку вам поверне лише Іслам, який оберігав вас і раніше, усунувши гнів римлян. Тепер вони повернулись знов, щоб розграбувати ваші багатства. Не схиляйтесь перед ними! Скиньте зі своїх ший зрадницьких правителів, які торгують вашими долями, вашою кров’ю та честю!

О жителі Єгипту! Досить терпіти ці страждання! Ваші вороги використали проти вас усі свої виверти. Скиньте з себе кайдани та зруйнуйте їх підступи, скинувши їх агентів! Відгукніться на заклик Хізб ут-Тахрір! У цьому полягає ваш порятунок та звільнення усього світу від несправедливості. Зупиніть кровопролиття та не доручайте синів цієї Умми тим, хто веде їх на бійню в інтересах ваших ворогів. Спонукайте їх до скинення зрадницьких режимів та до надання влади щирим хлопцям із Хізб ут-Тахрір, щоб встановити Халіфат за методом пророцтва. Це буде та держава, появи якої боїться Захід. Це буде та держава,яка втілить Іслам всередині своїх кордонів та понесе заклик по усьому світу шляхом давату та джихаду . Тоді люди своїми очами побачать, що таке справедливість та милосердя, і будуть натовпами входити у релігію Іслам. Так ви набудете величі та слави як у цьому, так і у Наступному житті.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَجِيبُواْ لِلّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُم لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною та її серцем і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдуллах Абдуррахман
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Єгипті
15 Рамадана 1438 р.х.
10.06.2017 р.

Головне меню