Мухаммад Махді Акеф помер у застінках єгипетського тирана ас-Сісі

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Екс-голова руху «Брати-мусульмани» Мухаммад Махді Акеф помер у застінках деспотичного режиму.

Коментар:

Нехай змилується Аллах над нашим братом, який був ув’язнений тираном та його приспішниками. Усі ми належимо Аллаху, і до нього наше повернення. Нехай Аллах дасть терпіння його родині, змилується над ним та зробить його місцем перебування Рай.

Таким є положення нашої Умми та ісламських рухів на сьогоднішній день, в яке загнали нас колоніальні західні держави та їх прихвосні . Ці держави не дотримуються своїх угод та пактів, споконвіку порушуючи їх Тому у досягненні своїх цілей Захід не зупиниться ані перед чим, і єдиний, хто може припинити його дії — це суверенна Ісламська Держава з її незалежними рішеннями.

Захід розглядає усіх мусульман як ворогів, і ворогів він ділить на тих, кого легко шантажувати, а потім показати їх у світлі рятівників Умми, щоб після цього отримати доступ до Умми, її багатствам та благам. Таких людей він називає поміркованими.

Що стосується іншої групи ворогів , яких неможливо шантажувати, щоб примусити іти у себе на поводу, то таких Захід називає різними ярликами: екстремісти, фундаменталісти, терористи, радикали, і т.п.

Тому гарантом безпеки для усіх мусульман виступають їх релігія, її дотримання в усіх сферах життя суспільства та індивіда (правління, економіка, пост, намаз і т.д.).

Ми знаємо, що Умма просить Аллаха по допомогу у цих справах, проте їй неможна забувати про дві речі:

1) Турбота про матеріальні причини у досягненні своїх цілей . Треба брати до уваги саме ті причини, за допомогою яких Аллах встановив досягнення вимагаємих результатів,а також докладання максимальних зусиль у своїх діях.

2) Прохання про допомогу тільки у Аллаха та розуміння, що діяльність по зміненню суспільства є ваджибом для нас. Необхідно тримати себе подалі від зв’язків та співпраці з Заходом та його агентами, а також від його махінацій.

Хто вдасться за допомогою до кого-небудь окрім Аллаха, той зазнає поразки. Хто вдасться до Аллаха та до ворогів Умми, тому не буде надана допомога у його справі. А хто вдасться тільки до Аллаха, уповаючи на Нього та обірвавши усі зв’язки з Заходом, тому надасть допомогу та розчистить шлях сам Господь небес та Землі.

Аллах не терпить співучасників у поклонінні Йому. Він також не сприймає співучасників у звертанні за допомогою до Нього, в упованні на Нього. Сам Всевишній навчив нас, як ми повинні поводити себе:

إِيَّاكَ نَعۡبُدُ وَإِيَّاكَ نَسۡتَعِينُ

«Тобі одному ми поклоняємось і Тебе одного молимо по допомогу» (1:5).

Проте серце обливається кров’ю, коли ми чуємо, що ісламські рухи спрямовуються за допомогою до ворогів Умми в обличчі Америки, Англії, Росії, Німеччини, Франції … і це відбувається кожного разу, коли трапляється лихо. Нібито забули вони, що порятунок полягає у зв’язку з Аллахом, і цей зв’язок — сильний, а зв’язок з Заходом — слабкий та постійно обривається , внаслідок чого сам же Захід або вбиває цих людей, або їх кидають у в’язниці, або їх піддають приниженням!!!

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізбут-Тахрір
Д-р Фарадж Мамдух
6 Мухаррама 1439 р.х.
26.09.2017 г.

Головне меню