Король Саудівської Аравії: «Королівство залишиться потужним форпостом для усіх, хто любить добро»

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Король Саудівської Аравії Сальман ібн Абдул-Азіз Аль Сауд привітав громадян з 87-им національним святом, яке відмічається 23 вересня. При цьому він підкреслив, що «королівство залишиться потужним форпостом для усіх, хто любить добро».

Далі король додав:

«Те, що ми є діючим членом G-20, що включає у себе крупніші національні економіки світу, вселяє у нас надію на те, що Саудівській Аравії вдасться стати взірцевою в усіх сферах».

Принц Мухаммад ібн Сальман Аль Сауд заявив, що його держава буде неустанно прагнути до досягнення плану «Бачення Королівства-2030», який представляє собою початок нового етапу розвитку та впертої праці заради нового майбутнього.

Коментар:

Умар ібн аль-Хаттаб (р.а.) сказав: «Ми є народом, якому Аллах дав велич завдяки Ісламу. І якщо ми будемо шукати велич в іншому — Аллах принизить нас». Яка велика різниця між ним та нинішніми «служителями» Мекки та Медини! Завоювання мусульманських армій в епоху Умара здійснились у країнах персів та римлян. І якщо перемога від Аллаха не наздоганяла мусульман, то тоді Умар (р.а.) звертався до них зі словами: «Перемогу уповільнює ніщо інше, як непослух Аллаху». Король Саудівської Аравії перетворив свою державу у «прохідний двір» для американських військових, а її жителів — у жертв в ім’я Америки. Йому до лиця титул «служителя Америки», а не двох Святинь. Замість того, щоб позбувати Ємен (а перш з усе — Саудівську Аравію) від колонізаторів, він ввів свої війська в Ємен в інтересах Америки!

У зв’язку з цим ми звертаємось до народу двох Святинь і просимо згадати їх свою історію. Племена аль-авс та аль-хазрадж, які проживали у Медині та присягнули Пророку ﷺ, перетворили це місто у велику державу, кордони якої досягли Центральної Європи та могли перейти по ту сторону Атлантики, як сказав ватажок мусульманського війська, підійшовши до океану: «Якщо б я знав, що з тобою є земля та люди на ній, то я б переправився через тебе ».

О благородний народ двох Святинь!Ваша армія б’ється в Ємені проти мусульман! Зробіть цю армію форпостом для Ісламу та мусульман, вчинивши так, як вчинили аль-авс та аль-хазрадж. Допоможіть Аллаху, Його Посланцю ﷺ та релігії, щоб досягти вдоволення Всевишнього. Пам’ятайте, що саме те військо, яке вийшло колись із Медини, завоювало аль-Кудс (Єрусалим).У вас є шанс зробити це знов. Замість того, щоб прагнути до місця серед крупніших економік світу (G-20), зробіть із Саудівської Аравії державу, яка об’єднує в собі крупніші блага, а саме — Іслам та його повне втілення. Не забувайте, що Аллах сказав:

۞لَّقَدۡ رَضِيَ ٱللَّهُ عَنِ ٱلۡمُؤۡمِنِينَ إِذۡ يُبَايِعُونَكَ تَحۡتَ ٱلشَّجَرَةِ فَعَلِمَ مَا فِي قُلُوبِهِمۡ فَأَنزَلَ ٱلسَّكِينَةَ عَلَيۡهِمۡ وَأَثَٰبَهُمۡ فَتۡحٗا قَرِيبٗا ١٨

«Аллах залишився задоволений віруючими, коли вони присягали тобі під деревом в Худейбії. Він знав, що у них у серцях , і ниспослав їм спокій та винагородив їх близькою перемогою» (48:18).

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізбут-Тахрір
Мухаммед Салім, Палестина
7 Мухаррама 1439 р.х.
27.09.2017 г.

Головне меню