Хасіна підлещується перед жителями Бангладеш, щоб приховати своє зрадництво

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Прем’єр-міністр Бангладеш Шейх Хасіна заявила, що її громадяни готові їсти менше, щоб допомогти сотням тисяч біженців-рохінджа, які перемістились із М’янми:

«Ми готові їсти дин раз на день, щоб ділитись рештою їжі з с ними» «SkyNewsArabia», 08.10.2017

У заяві, зачитаній в аеропорті Дакки по поверненню із Нью-Йорку після участі у роботі Генасамблеї ООН, Хасіна описала те, що відбувається у М’янмі у відношенні мусульман-рохінджа «етнічною чисткою» та звинуватила м’янмський уряд у посиленні положення на кордоні.

«Схоже, вони хочуть війни», — сказала прем’єр-міністр, підкресливши, що вона попросила прикордонні служби Бангладеш проявляти пильність.

Починаючи з кінці серпня 2017 року, більше 500 тисяч мусульман-рохінджа перейшли кордон із М’янми у Бангладеш. Хасіна заявила, що буде будувати найбільший у світі тимчасовий притулок для біженців при сприянні місцевих та міжнародних організацій по наданню допомоги.

Коментар:

Мусульманський народ Бангладеш і насправді готовий їсти один раз на день, щоб поділитись з мусульманами-рохінджа. Він готовий це робити, і він вже робить це, незважаючи на зубожіння і не чекаючи дозволу Хасіни.

Шейх Хасіна, будучи прем’єр-міністром Бангладеш, має у підпорядкуванні армію, зброю та силу. І тому від неї вимагається дещо інше, аніж від народу Бангладеш. Гуманітарна допомога — це не те, що вимагається від прем’єр-міністра. Хасіна повинна мобілізувати армію Бангладеш та відправити її на Бирму, щоб розгромити монахів-буддистів та захистити мусульман-рохінджа.

Хасіна попросила прикордонні служби Бангладеш проявляти пильність, оскільки , як вона виразилась , буддисти хочуть війни. Проте ця заява приховує лише брехню та лицемірство, оскільки, з одного боку, це лунало як жебрацтво біля порогу Заходу та міжнародних організацій для біженців мусульман-рохінджа, а з іншого боку — як замилювання очей народу Бангладеш, щоб приховати свою відмову від рохінджа та небажання їм допомогти. Проте жителі Бангладеш не бачать зрадництва прем’єр-міністра у повному обсязі, щоб піднятися та скинути Хасіну . Але незабаром ця зрада стане очевидною, і народ неминуче зіткнеться з правдою.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізбут-Тахрір
Мухаммад Абдульмалік
21 Мухаррама 1439р.х.
11.10.2017 р.

Головне меню