Начальник Генерального штабу єврейського утворення готовий піти на співпрацю з КСА

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: «У зв’язку з необхідністю протистояти Ірану начальник Генерального штабу єврейського утворення Гаді Айзенкот готовий ділитись розвідінформацією з Саудівською Аравією і, як він заявив, з «поміркованими арабськими країнами» — приводиться на веб-сайті «Аль-Джазіри».

Начальник Генштабу Гаді Айзенкот дав перше інтерв’ю сайту новин «Elaph» із Саудівської Аравії. В інтерв’ю Айзенкот назвав Іран «найбільшою загрозою для регіону» і сказав, що Саудівська Аравія знаходиться у повній згоді з цією точкою зору. Він звинуватив Іран у спробі дестабілізувати Близький Схід шляхом створення збройних заводів та прагнення до ядерного потенціалу.

«У президента США Дональда Трампа є можливість сформувати новий міжнародний альянс у регіоні. Нам необхідно розробити комплексний стратегічний план для протистояння іранській загрозі» додав Айзенкот

В останній час з’явилась серія повідомлень про таємне співробітництво «Ізраїлю» та Саудівської Аравії, а також про діяльність, скеровану на нормалізацію відносин між двома державами. Нагадаємо, що деякий час назад повідомлялось, що «Ізраїль» таємно відвідав саудівський наслідний принц Мухаммад ібн Сальман, проте це повідомлення було спростовано саудівськими ЗМІ.

Коментар:

Заява про нормалізацію відносин з єврейським утворенням з боку правителів мусульман, самих євреїв, американців та інших зводяться до координації та співробітництву! Нібито нормалізація відносин з «Ізраїлем» — це звичайна справа, хоча насправді це — зрадництво по відношенню до Аллаху, Його Посланцю ﷺ та усім мусульманам!

Нормалізація відносин з єврейським утворенням — це великий гріх. Нібито мусульмани забули, що «Ізраїль» окупував землі мусульман! Це зрадництво по відношенню до благословенної землі Палестини, до землі, куди Посланець Аллаха ﷺ здійснив нічну подорож.

Після того, як брехня стала явною, стало ясно, що правителі мусульман,єврейське утворенні та західні колонізатори — усі вони в одному таборі проти Ісламу та мусульман. Після того, як наша Умма дізналася про зрадництво правителів та їх схильність до Заходу, чи об’явить вона про непричетність до них? Чи будуть скинуті і правителі та їх режими, а замість цього встановлений Праведний Халіфат, який понесе велич та справедливість, позбавляючи від гегемонії Заходу та його впливу?

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Абдульмалік
19.11.2017

Головне меню