Єрусалим — це наша святиня, і ми не проявимо у її відношенні недбалість!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Агентство «Reuters» повідомляє, що президент США Дональд Трамп розглядає питання про визнання Єрусалиму столицею «Ізраїлю».

Цей крок покладе край багаторічній політиці США, побудованій для рішення палестинсько -«ізраїльського» конфлікту, а також цей крок загрожує підсиленням напруженості на Близькому Сході, але, як очікується, Трамп може відкласти свою публічну заяву, а замість цього просто перемістить посольство США в Єрусалим.

Коментар:

Черговою злобною, клоунською витівкою президента Дональда Трампа стало розглядання ним питання про визнання Єрусалиму столицею сіоністського утворення. 30.11.2017 ізраїльська газета «Єдіотахронот» повідомила, що близько заява Трампа про визнання Вашингтоном м. Єрусалим столицею «Ізраїлю» і про перенесення туди посольства США. Газета повідомила, що віце-президент Майк Пенс учора заявив, що Трамп всерйоз розглядає питання про перенесення посольства США із м. Тель-Авів у м. Єрусалим. Трамп на протязі днів та ночей прагне всіляко принизити усе, що пов’язано з Ісламом, розробляючи різноманітні плани для поширення на тілі Умми пухлини під назвою «Ізраїль», щоб Умма знемагала від болі та страждань. Ця людина відома своєю ненавистю та ворожістю до Ісламу та мусульманам, і він сам неодноразово заявляв про це.

30.11.2017 жіночий журнал «Мім» на своєму сайті опублікував статтю під назвою «Трамп не позбувся від своєї ворожості до мусульман». У ній згадується, що Трамп розташував у своєму «Twitter» три повідомлення заступника лідера британської ультраправої партії «BritainFirst» Джайди Франсен з відеозаписами. Ця партія відома своєю ненавистю та ворожістю до Ісламу та іммігрантам. На відеозаписах мусульмани демонструються як дикі «терористи». На першому відеозапису молодий мусульманин б’є голландського парня на костилях, на другому — мусульманин розбиває статую Діви Марії, на третьому — група ісламістів зіштовхує підлітків з даху та забиває їх до смерті. Дії Трампа спонукали Джайду Франсен з ентузіазмом відзначити його участь у поширенні відеороликів зі словами: «Адже у нього біля 44 мільйонів підписчиків».

Немає нічого чудного та дивного у їх єдності у боротьбі проти Ісламу, адже вони — одна нація, нація невір’я, від якої застеріг нас Всевишній Аллах. Проте боляче та сумно для нас бачити, як Умма живе роз’єднано, у страху та приниженні.

Сьогодні мусульмани у багатьох країнах святкують день народження свого благородного Посланця ﷺ — святкують день народження того, хто прийшов до них у якості увещевателя, доніс послання свого Господа, створив для них державу, щоб вона слугувала для них захистом та поширювала релігію. Це дозволить бути Уммі кращою нацією, виведеною серед людей. Проте де наші велич, сила, лідерство?

Цей клоун Трамп пишається тим, що зробить м. Єрусалим столицею сіоністського утворення, він проявляє зловтіху у відношенні наших святинь. Хіба немає серед нас Салах ад-Діна сьогоднішніх днів, який надав би їм урок, щоб зникла з їх обличчя зарозумілість та неприязнь до Ісламу та його святиням? Чи не настав час об’єднатись усім мусульманам під єдиним правителем, який буде правити законами нашого Господа? Адже саме він здатен захистити нас від ворогів, підняти стяг єдинобожжя, примусити ворога триматись подалі від підступів та ворожості у відношенні мусульман. Саме він об’явить про те, що влада та панування належать лише Аллаху, Господу небес та землі!

Так знайте, Єрусалим — наш, Палестина — наша, і ми повернемо їх, з дозволу Аллаха!

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізбут-Тахрір
Зінату ас-Саміт
15 Рабі уль-авваль 1439 р.х.
03.12.2017 р.

Головне меню